Mit kellene ilyenkor csinálnom?
Figyelt kérdés
Ketten sétálunk, vagy vendég van nálam. Az illetőnek csörög a telefonja, felveszi, és fél-egy órán keresztül csacsognak, mintha ott sem lennék. Eleinte igyekszem másfelé fordulni, nem oda figyelni, de ez hosszú távon nem megy.
Ezt csak én érzem úgy, hogy semmibe vesznek, vagy tényleg bunkóságnak számít? Több személy is megtette már, idősebb és fiatal is. Azért kérdezem, változott volna az illem, és lemaradtam valamiről? Mégis hogy reagáljak erre? Szivem szerint otthagynám, vagy elküldeném a fenébe...
nov. 28. 14:46
11/16 A kérdező kommentje:
10# Legközelebb lelépek, ha nem fejezi be 2-3 perc alatt, az biztos.
Én nem is akarok nála egyébként első helyre kerülni, de azt elvárnám, hogy amíg együtt vagyunk, addig ne mással csevegjen.
nov. 28. 18:38
12/16 he84 válasza:
Így van kérdező, ez illetlenség, főleg ha 1 óráig, vagy tovább teszi és ha a kérésed ellenére se változtat ezen, akkor meg pláne. Én nálam például amikor a barátom telefonált, az szerencsére ritka volt, a mai napig is az, nem csak az én jelenlétemben, hanem alapból máskor bármikor szintén ritkán szokott. Eddig a ritka alkalmakon belül Általában maximum 15-20 percet telefonált, akár őt kereste valaki, akár ő keresett valakit. Ám ezek legtöbb esetben valóban fontos ügyek voltak, valamennyire tudtam róluk és ő magától elmondta nekem legtöbbször. Tehát nem haverokkal, nem barátokkal való csevegései voltak. Tehát a maximum 15-20 perc volt, néha 5-10, vagy 10-15 perc. Mindig megvártam csendben és türelmesen, soha nem volt belőle baj. Bizonyos ügyek intézése volt, egy része az anyja betegségeivel kapcsolatban, kórház stb.
13/16 A kérdező kommentje:
12# Igen, az teljesen más, ha intéznie kell valamit.
nov. 28. 20:02
14/16 he84 válasza:
Oké kérdező, örülök annak, hogy te is látod ezek között a különbséget és ha másképp is kezeled ezeket egymástól. Na meg azért a barátom eme ügyek közben is részben tekintettel volt rám, mindig igyekezett nem elhúzni az adott ügyekhez képest, ezt is értékelem ő nála.
15/16 A kérdező kommentje:
14# A barátod esete teljesen más, azzal nincs semmi baj.
nov. 28. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!