Mit kellene ilyenkor csinálnom?
Ketten sétálunk, vagy vendég van nálam. Az illetőnek csörög a telefonja, felveszi, és fél-egy órán keresztül csacsognak, mintha ott sem lennék. Eleinte igyekszem másfelé fordulni, nem oda figyelni, de ez hosszú távon nem megy.
Ezt csak én érzem úgy, hogy semmibe vesznek, vagy tényleg bunkóságnak számít? Több személy is megtette már, idősebb és fiatal is. Azért kérdezem, változott volna az illem, és lemaradtam valamiről? Mégis hogy reagáljak erre? Szivem szerint otthagynám, vagy elküldeném a fenébe...
Pár percet várnék, aztán rákérdeznék hogy fog-e még velem foglalkozni.
Örömmel látom, hogy nemcsak én találom illetlenségnek.
Ma pl. tel.hívták, és miközben velem sétált az illető, egész idő alatt mással beszélt. Nevetséges, dühítő és megalázó volt. Az sem segített, hogy a végén azt mondta, lehetetlen lerázni azt aki hívta. De hogy hagyjam ott, ha amúgy is megyünk? Visszafordulhattam volna, de ez csak most jutott eszembe.
😊
A 9. válaszod után válaszút elé állítanám: vagy én, vagy a sokáig telefonáló ismerősei.
Szerintem lépj le, mert ő egész életében ilyen lesz, tehát Te leszel a másodlagos, mások pedig előtted (és nemcsak telefonálás esetén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!