Most akkor undorító vagyok és gáz?
Annyira gaznak erzem suliba meg gyakorlaton magam mert nekem szőrös a karom meg a kezfejem is es amikor poloba vagyok vagy felhuzom a pulover ujjat ha olyat csinalunk akkor ugye latszik es amikor meglatnak hogy ugy csinalok valamit pl gyurom a tesztat olyan furan neznek es annyira cikinek erzem ezt es mindig megszolnak hogy “ee de szoros a kezed” fiuk lanyok egyarant es szinte egy idosek vagyunk es nekik nem szoros a karjuk.
Meg mikor sutottunk es nekem kellett kigyurni a tesztat es amikor kisutottuk nem ett belole senki se fiu se lanyok.
Meg nem is mindig biznak meg a tanarok is ilyen dolgokkal es ez annyira zavaro
Egy férfinál ez egyáltalán nem undorító, valakinek direkt jobban tetszik, mint a sima bőr.
De ha pék, szakács, cukrász vagy (annak tanulsz, biztos abban a szakmában szeretnél dolgozni), akkor bizony kellemetlen tud lenni, tehát vagy zárt ruhát kell venned, vagy időnként szőrteleníteni.
A tanárodtól, oktatódtól nyugodtan megkérdezheted - még örülni is fog a bizalmadnak, és hogy érzékelted a problémát.
"nekem kellett kigyurni a tesztat es amikor kisutottuk nem ett belole senki se fiu se lanyok."
Beszarok. Csupa krokodillal jársz egy osztályba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!