Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most akkor undorító vagyok és...

Most akkor undorító vagyok és gáz?

Figyelt kérdés

Annyira gaznak erzem suliba meg gyakorlaton magam mert nekem szőrös a karom meg a kezfejem is es amikor poloba vagyok vagy felhuzom a pulover ujjat ha olyat csinalunk akkor ugye latszik es amikor meglatnak hogy ugy csinalok valamit pl gyurom a tesztat olyan furan neznek es annyira cikinek erzem ezt es mindig megszolnak hogy “ee de szoros a kezed” fiuk lanyok egyarant es szinte egy idosek vagyunk es nekik nem szoros a karjuk.

Meg mikor sutottunk es nekem kellett kigyurni a tesztat es amikor kisutottuk nem ett belole senki se fiu se lanyok.

Meg nem is mindig biznak meg a tanarok is ilyen dolgokkal es ez annyira zavaro

nov. 28. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy undorító, de ilyen munkához nem illik a szőrös kéz. Borotváld le nyugodtan. Gyantázhatod is, de azzal több a macera, mert nem lehet mindig simán tartani, mert legyantázni csak a legalább 5mm-es szőrt lehet. Szóval én a borotválást javaslom neked, ez pillanatok alatt megvan fürdés közben. Tudom miről beszélek, mert srácként évekig gyantáztam, most pedig borotválom jó ideje, úgyhogy van benne tapasztalatom.
nov. 28. 20:10
 12/14 SZTANN ***** válasza:
100%

Egy férfinál ez egyáltalán nem undorító, valakinek direkt jobban tetszik, mint a sima bőr.

De ha pék, szakács, cukrász vagy (annak tanulsz, biztos abban a szakmában szeretnél dolgozni), akkor bizony kellemetlen tud lenni, tehát vagy zárt ruhát kell venned, vagy időnként szőrteleníteni.

A tanárodtól, oktatódtól nyugodtan megkérdezheted - még örülni is fog a bizalmadnak, és hogy érzékelted a problémát.

nov. 28. 21:42
 13/14 Senior Séf ***** válasza:
100%

"nekem kellett kigyurni a tesztat es amikor kisutottuk nem ett belole senki se fiu se lanyok."

Beszarok. Csupa krokodillal jársz egy osztályba?

nov. 29. 16:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Visszaszólsz nekik: "Te kis kopasz.."
dec. 20. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!