Most akkor undorító vagyok és gáz?
Annyira gaznak erzem suliba meg gyakorlaton magam mert nekem szőrös a karom meg a kezfejem is es amikor poloba vagyok vagy felhuzom a pulover ujjat ha olyat csinalunk akkor ugye latszik es amikor meglatnak hogy ugy csinalok valamit pl gyurom a tesztat olyan furan neznek es annyira cikinek erzem ezt es mindig megszolnak hogy “ee de szoros a kezed” fiuk lanyok egyarant es szinte egy idosek vagyunk es nekik nem szoros a karjuk.
Meg mikor sutottunk es nekem kellett kigyurni a tesztat es amikor kisutottuk nem ett belole senki se fiu se lanyok.
Meg nem is mindig biznak meg a tanarok is ilyen dolgokkal es ez annyira zavaro
Ha fiú vagy, akkor biztos nem vagy egyedül, és lesznek lányok, akiknek ez biztosan kifejezetten tetszeni fog, szakma szempontjából kérdezd meg a tanárt, mit javasol, mit csinálj vele, hogy higiénikus legyen. Hogyan szokás férfiak körében.
Ha lány vagy, akkor gyanta, vagy én például szintén meg lettem áldva, utáltam is, ciki is volt, nekem a szőrtelenítő krém vált be. Én az X-epil érzékeny bőrre való szőrtelenítő krémet használom, pár perc után szépen lejön és nem kell vmi gyakran ismételni. Ahogy nő is, nem olyan zavaró elég sokáig. Mikor már kezd újra zavarni, pár perc alatt újra megválok tőle. Nem erősödött, egyszerű, gyors, nekem ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!