Szerintem undorító csak a KIK mint ruházati bolt?
Figyelt kérdés
Szarásig zsúfolva benne minden, nem lehet megmozdulni, mindenhol van minden kacat, de annyira tele, hogy eszméletlen. Máshol is ilyen?
Miért jó ez nekik?
2023. nov. 18. 20:30
1/13 anonim válasza:
Miért nem mégy máshova vásárolni? :D
Én is utálom, ezért nem is járok oda. Pepco meg a másik. Szerencsére van 100 másik bolt ahol költekezhetek.
3/13 anonim válasza:
Itt is ilyen, ráadásul nagyon gagyik a ruhák, sosem találtam semmit. Én a háztartási dolgok miatt járok csak, de ritkán.
4/13 anonim válasza:
Nem kell odamenni, és akkor nem paprikázod fel ennyire az agyad. 🙂
5/13 anonim válasza:
Az tény, hogy nem jó marketing fogás ez a zsúfoltság. A városban 2 van, mindegyik zsúfolt. Szeptemberben nyár végi akciós pólóért mentem. A boltban elakadtam, és majdnem felpróbáltam egy pufis hosszú kabit, mert a hátamra esett.
6/13 anonim válasza:
Akkor még nem jártatok a Debreceni Lidlben :)
7/13 anonim válasza:
A KIKben a háztartási dolgok a legjobbak és legolcsóbbak. Néha egyébként találni jó ruhát is.
8/13 anonim válasza:
A tatabányai elviselhetetlen! Nyaralás alatt tértem be, hát katasztrófa!
A hatvani a "miénk", azt szeretem
9/13 anonim válasza:
Szerintem is az, ha 1 forintért árulnák a szarjaikat, akkor se mennék be, nem ér annyit, hogy pofára essek a rendetlenségben és kitörjem a nyakamat :DD
10/13 anonim válasza:
Na az a KIK áruház mindennek a legalja tényleg. Hitvány, semmitérő vackok vannak benne, isten ments, hogy én onnét ruházkodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!