Szeretnék venni magamnak egy új Monitort de sok márkában van a Media Marktban és az Auchanben is.Samsung,LG,Acer,Asus, Szerintettek melyik márkát érdemes megvenni melyik boltban ?
Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 09:59
1/11 P.O.C. válasza:
Nem márka alapján választunk sose, hanem szolgáltatások és ár/érték alapján. A márkák közül amit felsoroltál vannak jók, és vannak minősíthetetlenül szar szériák is.
2/11 anonim válasza:
Tök mind1, a minőséget általában az árkategória határozza meg, nem a márka.
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor létszíves írjatok nekem Samsungban és LG-ben jó szériás gyártmányokat
2020. okt. 17. 10:16
4/11 anonim válasza:
Méret? Ár? Elvárt tulajdonságok? Valamit írhatnál. Nem mindegy, hogy 30e vagy 100e Ft-ot szánsz rá, nem mindegy, hogy 22 vagy 30 incheset szeretnél, nem mindegy, hogy állítható magasságút, nagy színhűségűt, stb. szeretnél vagy nem.
6/11 anonim válasza:
Milyen gép mellé szeretnéd a monitort? Mekkora a keret?
7/11 A kérdező kommentje:
Intel i3 -as gépre szeretném és Játékokhoz 1920x1080 felbontást bírja
60fps Samsungot LG szeretnék.
Auchanben láttam 40 ezer 50 ezerért szeretnék venni anyit szánok rá.
Mit ajánlotok ?
2020. okt. 17. 14:54
8/11 anonim válasza:
Jó, és mekkora méret? Nem mindegy, én speciel nem szeretem a 25"-nál többet.
9/11 A kérdező kommentje:
60 cm
2020. okt. 17. 19:06
10/11 P.O.C. válasza:
Ez most nagyon jó árban van:
Mindent tud amit a belépő Gaming monitornak tudnia kell. IPS panel, 1 ms, 144 hz, AMD Freesync, Nvidia G-Sync komatibilis, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!