Lenne igény szerinterek a fiatalok körében pénisz formájú rúzsra?
Figyelt kérdés
Természetesen vicces ajándékként poénból.
Ti vennétek?
Ha igen, mennyiért?
2020. okt. 1. 11:05
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Nem. Ennél kultúráltabbnak gondolom magamat és a baráti körömet. De a tizenéves pics@kn@l biztos nagy sikere lenne :D
4/7 anonim válasza:
Én a pénisz alakú szívószálnak jobban örülnék.
Bekapom, jól meg szívom, és dőlne belőle az anyag. Hmmmmm.
5/7 manly válasza:
Én már láttam ilyen szájrúzst, de nem tudom mennyire vevők rá a nők.Sőt olyan ivópalackot is láttam aminek fax alakú ahol inni kell belőle.Megtöltöd mondjuk tejjel és miközben a szádba veszed, a farok jut az eszedbe.
6/7 anonim válasza:
Ezeket kb ilyen leánybúcsúkra veszik vagy valami hasonló kaliberű bulikra... 26N
7/7 anonim válasza:
Maximum egy árnyalatot vennék meg poenbol, és csak itthon ruzsoznám magam vele senkinek nem mutogatnám :D de poénbol négyfal közt elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!