Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Halál félelem kezelése?

Halál félelem kezelése?

Figyelt kérdés
Még elég fiatal vagyok de aránylag sokat foglalkoztat a téma. Szerintem az embernek feladata az hogy az élete során rendbe tudja rakni önmagában az örök elmúlás tényét és hogy valamiféleképpen el tudja fogadni. Sokan a vallást tartják megoldásnak, de én nem tudok hinni. Próbáltam, kerestem a dolgot de egyik hitben sem találtam meg a nyugalmat, nem tudott meggyőzni. A tudományokat tartom mérvadónak. Az pedig ugye nem tud választ adni rá legfeljebb annyit hogy halál közeli élményt átélő emberekkel beszélnek és abból lesz egy kiindulás ( az agy Dmt-t termel azért szoktak ezek a flashek lenni.) Milyen módszerrel lehetne elfogadni ezt az elkerülhetetlen szörnyű tényt? Csernus azt mondja hogy racionálisan és érzelmileg ki kell teljesülni és dolgozni önmagamon amit teszek is de nem érzem hogy ez segítene a félelem érzésen.

nov. 24. 21:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10.: Rossz ötlet.
nov. 25. 20:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Drogokat ne. Nagyon ne!
nov. 25. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
azt semmiképp #12 plusz egy szavazat erre (talán még a sima fű elmegy, vagy természetes dolgok, gomba, kaktusz, stb)
nov. 25. 22:15
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Tehát akkor sehogy nem dolgozol magadon.

Mert egyedül ugyebár nem lehet. Sajnálom.

nov. 26. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!