Halál félelem kezelése?
51 éves vagyok, az ötvenedik születésnapom környékén eszembe jutott, hogy az életemnek valószínűleg már több, mint a fele eltelt, és a jobbik fele (amikor egészséges és fiatal voltam).
De így sem agyaltam rajta olyan mértékig, mint te. Egyszerűen élem az életemet, nevelem a gyerekeimet. Egyébként is halál ellen két orvosság van: az egyik a szerelem, másik az általad felnevelt gyerek.
Első: Úgy hogy elkezdtem szembe nézni a félelmeimmel és megoldani a problémáimat az életemben.
Harmadik: Miért gondolom túl? Te hogy látod a halál kérdését?
6: "Amúgy ja én is kb erre jutottam hogy az ha valami maradandót akarsz akkor mindenképp gyereket kell vállalni."
Nem feltétlen, elég, ha feltalálsz valamit, akkor beírod magad a tudomány könyvébe. Vagy ha valamilyen művészeti alkotást létrehozol, ami maradandó. Könyvet írsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!