Félsz a fogorvostól?
Annyira utálok fogorvoshoz járni és félek is tőle, ennek ellenére megyek ha kell. Ki kellett húzni tavaly 2 bölcsimet és szétremegtem magam a székben. Meg is kérdezte a dokim hogy minden oké? Mondom igen, csak hát FÉLEK. És szerencsére nem harapok meg semmi, "legyőzöm" a félelmem, de remegek mint a nyárfalevél. És most megint kell mennem még kettőt kihúzni.
Miért remegek így? Sokan félnek és ezért nem mennek el, de én f
élek és elmegyek, akkor igazán kinőhettem volna már a remegést :(
22/l
Egyáltalán nem félek, jobb, mint a fogfájás. Nem szeretnék oda jutni, ahová több csaladtagom, hogy évekig halogatják a rossz fogakat, míg be nem gyullad.
Jobb érzés tiszta lelkiismerettel élni, hogy én megteszek mindent és kezeltetem a problémákat. Ettől függetlenül eléggé feszülten tudom érezni magam ha orvosi rendelőbe megyek, ez sajnos még gyermekkoromból maradt meg, de érdemi félelem már nem társul hozzá.
Egészen 32 éves koromig nem féltem, nagyon rosszak a fogaim, de mindig már a legelső enyhe fájdalomnál rohantam... Aztán úgy megkínoztak (nem is 1 alkalommal, hanem hétről hétre..), hogy ma mentem el először 2 év után újra, pedig már régen mennem kellett volna.
Már nem is a fájdalomtól félek igazán, hanem attól, hogy fog nélkül maradok (hosszú story)
Nagyon rossz amikor idegtépően fáj, állítólag rosszabb bármilyen fájdalomnál >< de igaz.. a fogorvos megoldja ezt és megszünteti a fájdalmat.
Ez aranyos :3
Bár a mosolyom nem kifogásolható, mert ha bármi volt elmentem, csak ez a remegés annyira rossz. Belemarkolok teljes erőmből a székkarfába. De amúgy bölcsességnél mind2 alkalommal 1 hétre lebetegedtem és a torkomat is megkarcolta ><
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!