Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne sikeres az...

Hogyan lehetne sikeres az egyéni vállalkozásom?

Figyelt kérdés

Most azt tervezem,hogy önerőből létrehozok egy amolyan egyéni vállalkozást amelyen belül húsos,pikelyes levelű dísznövényeket illetve díszkaktuszokat tenyésztenék és adnék el borsosabb áron amely alatt azt értem,hogy darabjuk 400,vagy 500.000Ft lenne.Azért is ezeket a növényeket választom mivel ezek a kedvenceim főleg a pozsgásak több szempontból is;

a pozsgás növények iránt hatalmas a kereslet, és ez az utóbbi években csak növekedett. Ezek a növények rendkívül népszerűek lettek a kezdő és tapasztalt növénykedvelők körében is, mivel könnyen gondozhatók, dekoratívak, és változatos formákkal, színekkel rendelkeznek.

A pozsgások nemcsak divatosak és keresettek, de a termesztésük viszonylag egyszerű és kis helyen is kivitelezhető. Kevés vízigényük van, Jól bírják a száraz körülményeket, és nem igényelnek folyamatos figyelmet.

A pozsgások egyedi formái és színei miatt különleges dekorációs elemek otthon a lakásban vagy kint a kertben.Kicsi méretük miatt könnyen elférnek akár panellakásban, Számtalan fajta közül lehet választani, például az echeveriák, haworthiák, sedumok, kaktuszok és crassulák.

Ritkább, különleges fajták gyűjtők körében is népszerűek, ezért prémium áron értékesíthetők. Mennyi lenne az esély arra,hogy ez esetleg itthon vagy akár a szomszédban összejöhetne nekem ez a business rendes munka mellett? Külföldön,esetleg az Osztrákoknál,Erdélyben vagy akár Szlovákiában? És egyáltalán,hogyan kellene ezt elkezdenem?

nov. 22. 16:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Fizum nincs meg 500k xd ki fizetne ki ennyit egy novenyert?Foleg kaktuszer? 🌵

Lattam tescoba am 1000-2000ft kornyeken szoktak lenni,tied aranybol lehet gondolom...

tegnap 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!