Hogy lehetséges hogy így is sikeres valaki?
Van akire igaz, hogy a "jég hátán is megél", lehetett szerencséje is akár. Nem tudjuk mi a valós anyagi helyzete.
Lehet, hogy az ami átlag feletti fizetés, az nettó 250k, meg van egy kis mutyi a vállalkozásokban mellé, a ház meg Ózd külsőn egy romhalmaz...
De akár lehet valami fekete is a háttérben. Én is tudok olyanról aki évtizedekig még csak nem is dolgozott, most is csak alibi munkája van, de mégis újépítésű háza, Audi-ja stb van. Vajon hogy...
Ő a szabályt erősítő kivétel. A többség akkor jut valamire, ha tanul, képezi magát, és megdolgozik a sikerért
van ilyen de ritka tudod nem az iskola teszi az embert ha az élethez hülye ott van kulcsár attila például
És mi a munkája, ami ennyire jó?
Üzleti "ajánlatokkal" szerintem mindenkit megkeresnek ismerősök. Ő úgy látszik, mert is vele élni és jól is választott. Mert általában mindig valami baromsággal találják meg az embert :D
Meg azért vannak olyanok is, akik nem teljesen legális dolgokkal foglalkoznak. Nem mondom, hogy a te rokonod is ilyen. De én már találkoztam pár ilyennel.
"Mindenhol azt mondják hogy diploma, nyelvtudás, jogsi nélkül egy senki lesz az ember."
Az ilyen mentalitású emberek szoktak alkalmazottként gürizni azoknak akik elég tökösek "kilógni a sorból". Mondjuk a jogsi az ma már tényleg alap dolognak kéne hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!