Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 felett 0 munkatapasztalatta...

30 felett 0 munkatapasztalattal már tök mindegy lenne nem is élni?

Figyelt kérdés
Hiába próbálkoznék bárhova bekerülni mindenütt elutasítanak,. Így úgy gondolom hogy diplomával se lenne több esélyem. Már maga az is egy kudarc, hogy megszülettem. Nem rég egy interjúra is mikor behívtak azt mondták, hogy mégis mit keresek ott, mikor sehol nem dolgoztam. Úgy látszik valamihez túl késő már az életben. Hiába van több végzettségem, még se érek vele semmit.
nov. 19. 21:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Vannak állások, ahová semmilyen végzettség nem kell. Egy ismerősöm Tesconál kezdett árukiszállítóként. Ha jogsid nincs, raktárosnak vagy mekibe akkor is bármikor felvesznek. Kezdésnek jó, közben pedig interjúzol és próbálsz elhelyezkedni a szakmádban.
nov. 19. 22:00
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

Férfi vagy??

Ha igen javaslom menj el taxizni.

Kemény hajtós meló de mindig mindenhová autóval jársz,naponta lesz pénzed és a magad ura vagy nincs főnök a nyakadon

Egyébként kezdésnek nem mehetnèl el BKV ellenőrnek vagy parkolóellenőrnek

Például ha bekerulnel BKV ellenőrnek már cégen belül könnyebben mehetnèl buszsofőrnek,ingyen jogsi stb.

Büntetésvégrehajtás stb ott is feljebblépni lehet .

Annyi lehetőség van hidd el, felsorolni is nehéz..

nov. 19. 22:02
 13/26 anonim ***** válasza:
69%

Tök jókat írtak előttem.

Amúgy miért nem dolgoztál még soha? Eddig miből éltél?

nov. 19. 22:11
 14/26 anonim ***** válasza:
56%
Milyen szakmáid vannak?
nov. 19. 22:14
 15/26 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
nov. 19. 22:17
 16/26 anonim ***** válasza:
62%
Én ha tehetném, akkor lakásokat adnék ki és abból lenne passzív bevételem. Mellette meg dolgoznék valamit kényelmesbe, kötetlenül, részmunkaidőben, hogy ne unatkozzak.
nov. 19. 22:28
 17/26 anonim ***** válasza:
55%
Férfiként azt mondom keress valami munkát és próbálj meg egyúttal egy párkapcsolatot is találni,itt már ha családot szeretnél akkor arra is kell gondolni
nov. 19. 22:30
 18/26 anonim ***** válasza:
37%
Futárnak, Mekibe, Tescoba simán el tudsz menni, nem kell oda semmi extra, és nem hátrány az sem, ha nő vagy.
nov. 19. 22:31
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Együtt érzek veled, annyi hogy én fiatalabb vagyok és voltam pár helyen de nehéz az biztos
nov. 19. 22:43
 20/26 anonim ***** válasza:
24%
Keress egy pénzes csávit és kész
nov. 19. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!