30 felett 0 munkatapasztalattal már tök mindegy lenne nem is élni?
Figyelt kérdés
Hiába próbálkoznék bárhova bekerülni mindenütt elutasítanak,. Így úgy gondolom hogy diplomával se lenne több esélyem. Már maga az is egy kudarc, hogy megszülettem. Nem rég egy interjúra is mikor behívtak azt mondták, hogy mégis mit keresek ott, mikor sehol nem dolgoztam. Úgy látszik valamihez túl késő már az életben. Hiába van több végzettségem, még se érek vele semmit.tegnap 21:35
2/22 anonim válasza:
helyi munkahivatal segít munkát találni
3/22 A kérdező kommentje:
Hát nekem a munkanélküli sose talált munkát, és nem is segítettek.
tegnap 21:48
4/22 anonim válasza:
milyen tapasztalod van? (jogsi, érettségi, szakma, diploma stb.)
6/22 A kérdező kommentje:
Van jogim, érettségim, szakmáim, mégse érek velük semmit. Az utolsó putris is többe van nézve, mint én álláskeresés szempontjából.
tegnap 21:54
7/22 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ember olyan igényekkel szokott munkát keresni ami sokszor irreális. Ha minden nap nem küldesz vagy 10-20 helyre életrajzot akkor biztos, hogy rosszul keresel munkát.
De mit csináltál akkor idáig?
8/22 anonim válasza:
Akkor valami nagy baj van veled, ha igaz amit írsz. Ne mond már hogy futarkent pl nem tudsz elhelyezkedni? Vagy tanulni valami olyat, amiben hiány van pl? Azért 30 évesen 0 tapasztalat, ott az emberrel van baj. Ki tart el? Motivációd semmi, jovokep semmi, martirkodas az van.
9/22 anonim válasza:
Valallkoz, futar pl jogsival.
Amugy meg hazudj az oneletrajzodba.
10/22 anonim válasza:
Mentősökhöz sofőrnek, futár cégeknél is van felvét(karácsonyi szezon miatt, mindegy ki vagy kell az ember),
gyárakba önéletrajzot érdemes beadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!