Diploma nélküliek, akiknek töb éves munkatapasztalatuk van, ezekután mégkevésbé fognak tudni munkát találni?
Figyelt kérdés
Az már eddig is alapvető volt, hogy a diploma sokkal többet ér, mint a munkatapasztalat, de az online oktatásnak hála a hallgatók mégkönnyebben fognak majd átmenő jegyeket (és diplomát) szerezni. Márpedig a diploma mindig is többet fog érni a munkáltatónak, mint a munkatapasztalat.2020. nov. 9. 18:53
1/8 anonim válasza:
Nekem van diplomám, de nem ér semmit, sokkal jobban nézik a munkatapasztalatot.
2/8 anonim válasza:
Akkor iratkozz be az egyetemre. Nem irigykedni kell!
3/8 anonim válasza:
Jó azt elfelejtettem hozzá tenni hogy az én diplomám alapból nem ér semmit.
4/8 anonim válasza:
A diploma és a tapasztalat együtt, na az jó. De önmagában a diploma nem ér sokat. Nekem pld van, de a covid helyzet miatt megszunt a munkahelyem, így most egy olyan helyen vagyok ahova nem kell és nem is számítják be a diplomát.
5/8 anonim válasza:
"Márpedig a diploma mindig is többet fog érni a munkáltatónak, mint a munkatapasztalat."
Ez ilyen formában orbitális baromság. A releváns, adott munkakörhöz való munkatapasztalat mindig is fontos lesz, nem ok nélkül keresnek 3-5 éves tapasztalattal rendelkezőket, hiszen addigra "érik be" egy-egy összetettebb munkakör tapasztalata.
6/8 anonim válasza:
Vállalkozó vagyok és szívesen elmesélem, hogy a jól bevált, összeszokott csapatomat el nem cserélném 100 diplomásra.
Nem építkezés, ... csak hogy ne legyen félreértés!:)
7/8 anonim válasza:
Hát kérdező, el vagy tévedve.A tapasztalat mindig is többet ért a diplománál(ez a tapasztalatom.)Legtöbbet pedig a protekció ér...Nem mondtam, hogy ez jó, de ez van.
8/8 anonim válasza:
Mi az, hogy tapasztalat? Csak a releváns tapasztalat számít. Ha nem releváns, az egyenlő a nullával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!