Ha 26 évesen semmi munkatapasztalatom nincs, hogyan kezdjek bele?
Ne másokhoz hasonlítsd magad.
Mindenki úgy kezdi, hogy tapasztalatlan.
Én rögtön középiskola után kezdem el dolgozni. Persze mindenhol tapasztalatot vártak el. Aztán mégis találtam munkát. Nem is rosszat.
Van azért lehetőséged bőven, ahova se speciális szakmai végzettség, se tapasztalat nem kell. Csak ne olyan munkákról álmodozz, amihez viszont kéne.
Pl. simán mehetsz Mekibe. És tök jókat hallottam róla. Jó a társaság, a fizetés se rossz. Sok irodai meló rosszabbul fizet. Nem kell tudnod semmi különöset, betanítanak.
Ne parázz!
Nekem van olyan 59 éves ismerősöm, aki azt se tudta, mi a TB kiskönyv, szerintem 20 éve nem dolgozott.
Most portás.
A deoressziód nagyobb baj, mert ez a férfi nagydumás volt, így nem csinált ügyet a nem dolgozásából.
Én a helyedben azt mondanám, hogy azért üres az a rész, mert nem merted kitölteni, hisz’ ahol eddig dolgoztál, ott nem voltál bejelentve, csak hitegettek, h majd beleszel, majd meguntad és felmondtál.
Ha megkérdezik, h mit csináltál, bekamuzol vmi olyan melót, amit bárki el tud végezni (pl a barinőd kutyakozmetikájában a kutyák fürdetése volt a dolgod, mindig ígérte a bnőd, h majd bejelent, ha már elég forgalma lesz ahhoz, h elbírja a vállalkozása. Vagy egy kisebb kocsmában voltál pultos. Vagy bármit)
Szóval, azért üres, mert papíron nem volt melóhelyed!
Ennyi meg egy bambi!
És valóban rá fognak kérdezni, én 2 évig interjúztattam, és ez egyből szemet szúr a munkaadónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!