Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A kudarc, vagyis "elbæsztam"...

A kudarc, vagyis "elbæsztam" mennyire van jelen az életedben?

Figyelt kérdés
nov. 19. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokat.
nov. 19. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon.
nov. 19. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van, amikor napokik érlelődöm egy-egy ilyen rossz eseményen, de aztán túlteszem rajta magam, és az élet megy tovább.
nov. 19. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire mindennapos "barát".
nov. 19. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A kudarc az nem kudarc hanem tanulmány. Akkor tanulod meg hogy kellene csinálni, de ehhez nem szabad kudarcként felfogni.
nov. 20. 00:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, nem foglalkozom vele.
nov. 20. 05:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mármint munka terén?

Sokáig jelen volt, csak tökéletes munkát adtam ki a kezemből, mégis szorongtam utána még napokig.

50 felett ez változott. Most úgy vagyok, hogy csinálja nálam jobban, akinek nem tetszik/kapják be.

Senki nem vitt el tőlem munkát emiatt, tehát valószínű, felesleges volt eminenskének lenni.

nov. 20. 07:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Az elmúlt hónapokban, úgy szeptember közepétől kezdve, sajnos nagyon gyakori lett, hogy elrontottam valamit, vagy hibáztam/bakiztam. Ami nagyon zavar(t), mert ennyi bakizás sosem szokott ilyen rövid időszakon belül megtörténni velem, meg igazából... annyira hibázni sem szoktam, részben megfelelési kényszer és maximalizmus miatt. Meg le szoktam ellenőrizni mindent ezerszer.

Egyrészről jó, hogy ezeken sikerült oldani, másrészt meg annyira mégsem, mert lehet, hogy emiatt jön elő több hiba. Vagy "csak" fáradt vagyok.

nov. 20. 10:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!