Ossia4444 kérdése:
Lányok kinek mi a kedvenc színe ? és van olyan szín amit utáltok?
Figyelt kérdés
ma 20:29
1/7 anonim válasza:
Kedvenc színeim: fehér, piros, rózsaszín.
Fürdőruhában csak kék szín lehet.
Amit utálok: fekete és sötétebb színek.
2/7 anonim válasza:
A kedvenceim a kék, a zöld és a burgundi; utálni egyet se utálok, bár a különböző sárgák nem a kedvenceim.
3/7 anonim válasza:
Ruhában a fekete (nem vagyok depressziós, se dagadt, se semmi, csak ez áll a legjobban, színes táskával szoktam feldobni, amúgy nem nagyon hordok más színt, csak 1-2 piros, bordó felsőm van még), azon kívül a piros, de igazából mindegy, nincs kedvenc színem, azt szoktam nézni, mi illik mihez ha pl lakberendezésről van szó vagy ilyesmi. Mondjuk ha választani kell egy piros vagy kék toll közül, akkor a pirosat választom.
4/7 anonim válasza:
A fekete és a piros a kedvenc színem. Hordani kizárólag feketét hordok, nincs is nagyon más színű ruhám csak a pizsamám.
5/7 anonim válasza:
Kedvenc színem a lila, amit utálok, az a sárga.
6/7 anonim válasza:
Általánosságban a levendulalila a kedvenc színem, de szeretem még a sötétkéket és feketét is, ruhában pedig a fekete az igazi kedvenc, azonban sötétkékből és bordóból is sok darabom van. Ezek állnak a legjobban, mások reakciójából is kiindulva, illetve ezekben érzem magam a legjobban is.
A citrom-, és narancssárgát ruhában nagyon nem szeretem, mondhatni, utálom. Egyes neon színekkel is így vagyok.
7/7 anonim válasza:
Kedvenc: fehér, törtfehér, sárga, arany, ezüst, zöld, barna, bőrszín, türkizkék, narancssárga
Nem szeretem: lila, rózsaszín, szürke, okkersárga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!