Ki a kedvenc Marvel hősötök és miért, kit utáltok a legjobban és miért?
Nekem a kedvencem:
Deadpool (mert nagyon vicces és találó karakter, tetszik a képessége is)
Doctor Strange (mert az egyik kedvenc színészem, nagyon szeretem a varázslatot, a Harry Pottert is imádom, vicces Strange karaktere stb.)
Akit utálok.
Amerika Kapitány (a szjnészt is utálom, túl van játszva a karaktere, az ereje sem szimpi)
Vasember,pókember
Mert viccesek és jófejek
És gamorát is valamért szeretem ,birom :)
Akit utálok az dr strange,valahogy unalmas nem szimpi
Te natashaval hogy vagy?
Olyan komoly,őt sem szeretem meg hulkot se
Kedvenceim Natasha és Tony, előbbi mert nagyon vagány, érdekes karakter és nem tagadom, nagyon szexi is. Tony meg ugye Tony, szórakoztató, pimasz, zseniális, és a páncélja is nagyon menő.
Akit kifejezetten nem bírok az Deadpool, komolytalan és alpári, nem illik ebbe az univerzumba. Illetve Scarlet Witchnek se vagyok nagy fanja.
Kedvencem : Natasha mert számomra példakép meg ilyesmi
Valamint ha férfit és kéne mondani akkor Tony mert hát ő TONY (bár megjegyzem, oda vagyok Tom Hollandért , és szerintem fantasztikus pókemberként de mimt karakter , úgy vasembert jobban bírom.
Igazából Wandár is bírom nagyon ő is a kedvemceimhez mondható
Akiket nem bírok: Marvel kapitány , nekem nagyon nem szimpi (bár Briet a szoba c. filmben bírtam itt nagyon nem)
Valamint Draxet sem bírom mert olyan haszontalan a karaktere.
Engem Marvel kapitány ledominálhatna, eszeveszettül nagyon jó nő és tetszik a flegma, "szarokbele" stílusa. Tudnám élvezni a társaságát. Az a tekintet amit Thorral váltottak az Endgame-ben (mikor Thor magához hívja a vihartörőt) az minden pénz megér.
De emberileg mondjuk tényleg Natasha a kedvesebb, emberközelibb.
kedvencek: Pókember és Loki. Szerintem ők feldobják a filmeket a humorukkal, meg érdekes történetük van hogy lettek olyanok amilyenek.
Akit a legjobban utálok: Thanos, mert megölte Lokit 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!