Szerintetek ki a legjobb színésznő és miért? És melyik filmje tetszett a legjobban?
Figyelt kérdés
Jennifer Lopez
Jennifer Aniston
Angelina Jolie
Elizabeth Banks
Lena Headey
#film #legjobb #színész #Angelina Jolie #kedvenc #színésznő #alakítás #művész #Jennifer Lopez #Jennifer Aniston
2019. okt. 30. 10:39
1/6 anonim válasza:
Személy szerint nem igazán vagyok benne a filmek világában, csak az utóbbi időszakban szoktam rá arra, hogy 2 heti szinten legalább 1-et nézzek. Azonban Angelina Jolie egyértelműen a kedvenc színészem, szerintem rendkívül tehetséges, számomra az érzelmeket 100%osan adja át. Sok filmjét láttam már és már alig várom a 2020-as Marvel filmet is, amiben szintén Ő játszik. Nekem a Demóna 2 és a Mr és Mrs filmjei tetszettek a legjobban.
2/6 anonim válasza:
Emily Watson. És hogy miért? Mert gyönyörű és csodálatos színésznő.
4/6 anonim válasza:
Jennifer Aniston
Mert, bármilyen szerepbe illik. Mindent el tud játszani.
Kedvenc film: Gyagyás gyilkosság, Kellék feleség
6/6 anonim válasza:
A felsoroltak közül Angelina Jolie. Lara Croft-ként volt a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!