Jennifer Lawrence-nek melyik a legjobb filmje?
Figyelt kérdés
Úgy összességében? Tehát amit a szakma és a nézők is leginkább kedveltek. Vagy ha a saját kedvencetek írjátok az sem baj.#film #sztár #Oscar-díj #kedvenc #tehetség #színésznő #híresség #Az éhezők viadala #Jennifer Lawrence #vörös veréb
2018. júl. 26. 21:31
1/8 anonim válasza:
Napos oldal (nem sokan ismerik, de mindent visz.) Többi filmje szar, de a színésznő jó és szép)
2/8 anonim válasza:
Anyám!- a film nagyon megosztó lett de nekem bejött.
Winter's bone- ezt még nem láttam de a kritikusok imádták.
3/8 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval, a Napos oldal szerintem is Jen legjobb filmje.
4/8 anonim válasza:
Nekem a Vörös veréb nagyon tetszett.
5/8 anonim válasza:
Napos oldal(hogy Cooper nem kapott Oscart a mai napig nem értem)
6/8 anonim válasza:
Napos Oldal
Amerikai Botrány
Joy
Serena
Általában a független filmjei jók. Az Éhezők Viadala(kivéve az első részt),X-Men és az ehhez hasonló nagy hype filmek nem tetszenek.
7/8 anonim válasza:
A Vörös veréb, sokat meztelenkedik benne :D :D
Amúgy a napos oldal is jó tényleg. De nekem tetszettek a blockbusterei is, az X-menben jó volt, és az éhezők viadala se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!