Szerintetek melyek Lőrincz L. László/Leslie L. Lawrence legjobb könyvei?
Figyelt kérdés
Könyv vásárlás előtt állok, mindenféleképpen az ő műveiből szeretnék venni egyet-kettőt, de annyi műve van és nem tudok dönteni, ezért kérem a segítségeteket.2012. okt. 3. 16:34
1/7 anonim válasza:
Igazából nincs rossz könyve, bármelyiket veszed meg, nem fogsz csalódni. Nekem kedvencem a Gonosz és a fekete hercegnő.
2/7 anonim válasza:
Tökmindegy, melyiket veszed, főleg, ha a Leslie-set, mert mindegyik ugyanarra a kaptafára készült.
3/7 belapus válasza:
Az első két válaszolónak igazat adok, mégis a krimik helyett/mellett javaslom Az éjszaka doktora című könyvét is.
4/7 anonim válasza:
A megfojtott viking mocsara,
A suttogó árnyak öble.
Az ördög fekete kalapja.
6/7 anonim válasza:
Ahol a Pajpaj jár, a Fekete Özvegy I-II., A gyűlölet fája.
7/7 anonim válasza:
A leges legjobb könyve szerintem "A Lófejű Démon" I-II ez nekem a number one.
Ami még jó az a "Hannahanna méhei" illetve a "A villogó fények kolostora" I-II
Az ójabb könyveit nem tudom ajánlani, azok nekem nem jöttek be, pl: A Játék Rabszolgái és a Álmaim Asszonya se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!