Mi a véleményetek ezekröl az írókról? Melyik a legjobb könyv tölük?
Csak azokról írok, akiket ismerek.
George R. R. Martin: egyik nagy kedvencem a sok közül. Képes megújítani egy-egy műfajt, és rendkívül jól szövi a történeteket. Kedvencem még tőle a Lázálom.
J. K. Rowling: olyan 19-20 éves lehettem, mikor megjelent magyarul, és elkezdtem olvasni. Jó író, jó történet. Nem lettem igazi rajongó, de megvan mind, és pár évente újraolvasom.
Dragonlance Krónikák: Margaret Weis és Tracy Hickman három alapkönyvét (Őszi alkony-, Téli éj-, Tavaszi hajnal sárkányai) még anno a 90-es évek elején olvastam, mikor megjelentek. Tetszett a világ, a karakterek, stb. de a későbbi történetek már nem fogtak meg. Ezt a háromat viszont pár évente máig is előveszem.
Eragon: megjelenése óta olvasom, és már igencsak várom a 4. részt magyarul.
Terry Pratchett: huhh... A Mágia színe első kiadást még fater vette, de azóta ami megjelenik, mindig megveszem, és akkor pár nap alatt visszakockásodik a hasam :)
Salvatore: régi nagy kedvencem volt, de igazán csak az első hat könyvet szeretem, bár a Drizzt-történeteket szinte mind olvastam. Nekem néha nagyon kihallatszik a kockarázás a szavak mögül :-)
Hát röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!