Emilia Clarke színésznő melyik filmjében/sorozatában nyújtja a legjobb alakítást?
Figyelt kérdés
Pl. melyik az amiért Oscar- vagy Golden Globe-jelölést kaphatna?#színész #Oscar-díj #tehetség #színésznő #jelölés #Trónok harca #alakítás #Golden Globe #Emilia Clarke #színészi játék
2018. okt. 10. 22:43
1/6 anonim válasza:
Egyik sem, teljesen átlagos színésznő.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól játszott a Mielőtt megismertelek-ben. Maga a történet is csodás, de nem tudom elképzelni, hogy valaki más játszana helyette benne.
3/6 anonim válasza:
a th első évadában amikor még döntések nélküli,ábrándozó áldozat volt,azt szerintem teljesen jól hozta.
az utána jövő keménykedés viszont nem igazán hiteles tőle.
4/6 anonim válasza:
Nincs olyan alakítása és nem is lesz mert annyira nem jó.Mondjuk az Oscar meg az Emmy is egy vicc már szóval simán megkaphatja lassan bármire.
5/6 anonim válasza:
Nem kiemelkedő színésznő. Persze, lehet, hogy jól néz ki, de a színészi teljesítményt nem szépségben mérik.
Trónok harcának is színészek terén ő az egyik leggyengébb pontja. Talán neki a leghiteltelenebb a játéka. Mikor egy jelenetben szerepel egy jobb színésszel, nagyon meglátszik a teljesítménybeli különbség. Azokat a jeleneteket, mikor erődemonstrálás a célja a Trónok harcában, kifejezetten hiteltelenül hozza.
Nem hiszem, hogy nyerni fog bármit is, legalábbis az eddigi teljesítménye alapján.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon tehetséges színész.Nagyon jót alakít a trónok harcában,Terminátorban és a sólóban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!