Legjobb színész, színésznő/karakter a trónok harcában?
Peter Dinklage.
Daeneryst szerintem sokan az "egyéb" tehetségéért szeretik.
Tyrion egy elég érdekes karakter a sorozatban és az őt megalkotó Peter Dinklage valóban még jobbá teszi.
Dennerys a sorozat elején egyik kedvencem volt.. volt benne potenciál de a történeti szála olyannyira unalmas lett, hogy gyűlöltem már a karaktert és szenvedés volt nézni a sorozatot.
Én Rob Stark halálát sajnáltam legjobban mert az ő személyisége és alakja nagyon sokat tett a sorozathoz és utána sokat romlott a színvonal. Nincs egy értelmes ellen vezéralak.
Amúgy a karakterekhez megfelelő színészeket válogattak, ott van Kit Harrington tökéletes Havas Jon, de magát a karaktert nem szeretem mert szenvedő, ügyefogyott, unalmas.
Szerintem a legjobb színész Alfie Allen (Theon Greyjoy). Hihetetlen jól játszik, nagyon jól játszik a mimikájával.
A legjobb karakter nem tudom ki, de nekem ők a kedvenceim:
Daenerys
Arya
Robb
Theon
Jaime
Varys
a leniszterek lettek a leghálásabb szerepek.
ott brillírozik az összes színész a fater a fiú tesók,meg a genyó nővérke is.
legjobb karakter a négy Lannister (nem nagyon tudok sorrendet felállítani köztük), Catelyn és Jon még mielőtt elkezdték volna heroizálni és fő-főszereplőt csinálni belőle.
legobb színészek Charles Dance, Alfie Allen, Peter Dinklage, NCW, Aiden Gillen.
Emilia Clarke mint legjobb színésznő :DDDDD Ezen jót nevettem.
Amúgy tényleg a Lannisterek akikre teljes mértékben ráillik a dolog.
Emilia Clarke-on én is nagyot nevettem mint jó színésznő :DDDD TÉnyleg az lenne, csak másik kategóriában. Abban viszont nagyon!
Ténylegesen színészileg viszont nagy nulla szegény csaj. Nem csak itt, más filmekben is
Amúgy Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Pedro Pascal, Sean Bean, Ciaran Hinds, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!