Szerintetek ki a leggyengébb karakter/színész a Bosszúállók között?
Clint Barton, mint karakter eléggé semmilyen. (De legalább a színész jó!)
Viszont elvileg az új Avengers filmben többet kapunk belőle.
Első kettő mindent elmondott.
Nem tudom miért ilyen mellőzött karakter.
Szerintem meg mordály érdektelen.De tényleg "mit tett le az asztalra" azon kívül hogy ő egy beszélő mosómedve,jó beszólásokkal.Tolvaj volt azelött mielött össze állt volna a galaxis őrzői csapat.Clint pedig ugye a Shieldhez tartozott,Thor első részében jelen volt,plussz a bosszúállókban is jó volt.Pláne Loki szemszögéből nézve,manipulálta őt,segített neki a tervében.És az űrhajójukat is ő robbantotta fel (bosszúállokban mikor vitatkoznak) Szóval jó színész is,és jó karaktere a Sólyomszemnek.
Aki még érdektelen az Dave Bautista alias Drax a végtelen háborúban egy két viccelődésen kívül semmi haszna nem volt.
Ja és mordályhoz hozzá tenném hogy benne sincs a filmekben,megalkotója csak a hangja Bradley Cooper
Spoiler: Tudom hogy groot is olyan,mivel Vin Diesel adta neki a hangját,de ő legalább megmentette a galaxis őrzőit az első részben (feláldozta az életét a többiekért) ezáltal újjá születet baby groot a végtelen háborúban pedig teen groot,kamaszkor,és mikor thor új fegyvert készített (pontosabban Eitri a törpe),a nyél hiányzott,és groot a kezét adta oda azért hogy kész legyen a vihartörő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!