A Bosszúállók között ki a legfontosabb karakter?
Kapitány.Ő a csapat "vezére" elis hangzik a bosszúállók 2 ben Tony mondja Hillnek hé főnök,erre Tony azt mondja ó nem én vagyok a főnök hanem a kapitány,ő csak a menő cuccokat adja meg a pénzt.De így összeségében szerintem mind a 2 "főnök" (a polgárháborúban 2 csapatra lettek felosztva egyik tony csapata a másik a kapitányé)
Bár a legnagyobb főnök Fury volt,mikor még létezett a Shield (az egész bosszúálló csapatot ő akarta szervezni) de 2014 ben a tél katonájában a végén a shield megszünik,ezzel Fury is lemond az igazgatósági pozícióban és a kapitánynak adja át a stafétát.
Akik még fontosak az Dr strange a végtelen háborúban,kitudja mit látott a jövőbe nézve,ezért adta oda thanosnak a követ ezzel megmentve stark.Szóval biztos jó oka volt rá hogy csak úgy oda adja neki a követ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!