Hol lehet Magyarországon kapni Bosszúállók-os Dr. Peppert? Leírnátok légyszives hogy melyik fajtát hol találtátok a 7 karakter közül?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 22:25
2/11 anonim válasza:
Én nem láttam ilyet, de ha lenne esetleg infod, szólj már légyszi, mert érdekelne engem is :) (Dr. Peppert nem szeretem ugyan, de Captain America jöhet :D)
3/11 anonim válasza:
EGy ilyet találtam róla: [link]
4/11 anonim válasza:
milyen ize van a dr peppernek?:D mondig kivancsi voltam ra. valaki leirna? meg nem lattam boltban sajnos es olyan kivancsi vagyok
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt már én is láttam:D
természetesen megírom. írtam már a hivatalos magyar Dr. Pepi oldalnak kíváncsi vagyok visszaírnak-e
4-es: Igaz nem tartozik a kérdéshez, de szívesen leírom:)
Lényegében alap kóla ízt képzelj el, kis karamellás beütéssel, ez a sima. Meg van olyan ízben ami cseresznyés, meg mandulás. Meg külföldön van vanilliás stb.
2015. júl. 22. 23:39
6/11 anonim válasza:
Hmm.érdekes. :)
Engem is érdekelne. :)
Bizti finom lehet. :)
7/11 anonim válasza:
Maga a Dr. pepper egy nagy kedvenc. :)
Amúgy én Auchanban vagy Metroban nézelődnék, ott szoktak lenni nagyobb választékban, talán meg lehet csípni ilyet is.
8/11 anonim válasza:
Dr. Pepper üdítőt lehet kapni a Tescoban, Sparban, Intersparban, CBAban, Metroban.
9/11 anonim válasza:
Egyébként ha a Bosszúállók a lényeg, a félliteres Szentkirályin is ők vannak. :D Azt bármelyik boltban, újságosnál lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!