Ti milyen híres színészeket vagy színésznőket látnátok szívesen jövőbeli Csillagok háborúja filmekben?
Figyelt kérdés
Akár konkrét szerepet is mondhattok hogy milyen karakterként tudnátok őket elképzelni.2018. okt. 19. 20:25
1/12 anonim válasza:
Nicholas Cage-t szeretném látni. Igen tudom, nem érdekel :D
2/12 anonim válasza:
Chris Pratt-valami olyasféle szerepre mint Han Solo
Jessica Chastain-valami gonosz,Daisy Ridley ellenfeleként
Ryan Gosling-mert a szárnyas fejvadászban is jó volt
3/12 anonim válasza:
amúgy Anna Torv mint Meetra Surik
Christian Bale mint Revan
5/12 anonim válasza:
Benedict Cumberbatch játszhatna egy gonosz karaktert.
7/12 anonim válasza:
Jennifer Lawrence mint Ashoka Tano :)
8/12 anonim válasza:
Benedict Cumberbatch Thrawnként, de Lars Mikkelsen se lenne rossz (ő adta a szinkronhangját a Rebelsben, de hasonlít is rá)
9/12 anonim válasza:
Tom Hardy ténylg jó választás lenne.Végre lenne benne egy igazán tökös gyerek :D
10/12 anonim válasza:
Te jó ég! Korábban gondolkoztam azon, hogy feltegyem-e ezt a kérdést, de te feltetted helyettem! XD
Szívesen látnám Billy Boydot egy párafarmer szerepében, mondjuk az Obi-Wan Kenobi-filmben, ha az végül elkészül egyáltalán. De örömmel látnám valamilyen Star Wars-filmes szerepben Christian Slatert és Elijah Woodot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!