Legjobb színész, színésznő/karakter a trónok harcában?
Szerintem a legjobb színésznő Michelle Fairley volt, amíg meg nem halt a sorozatban, de Maisi Williams is tehetséges színésznő, a legjobb színész pedig Alfie Allen és Peter Dinklage.
A kedvenc karaktereim: Sansa, Arya, Theon, Brienne, Robb Stark (volt)
"amit Brienne-vel művelt"
Már nem azért, de ott Brienne-nek simán győznie kellett volna
Ha még aktuális, így a 8. évad után Emilia Clarke alakítása nem volt rossz, legalábbis sokkal jobb volt véleményem szerint mint az előző évadokban. Ha az állandó színészeket/nőket nézzük a legjobb színésznő a sorozatban Lena Headey (Cersei), és szerintem Sophie Turner (Sansa).
Maisie Williams (Arya) sem rossz, csak ez a "no one"-os résznél már kicsit erőltetettnek tűnt, de egyébként az első 4 évadban jó volt, és a 8-ban is.
Natalie Dormer (Margaery) és Michelle Fairley ( Catelyn Stark/Tully) is jók voltak de a legjobb Diana Rigg (Lady Olenna) hatalmas volt!
Színészek közül Richard Madden (Robb Stark) többnyire jó volt, Rory McCann (Sandor), Alfie Allen(Theon), Iwan Rheon(Ramsey), Jack Glesson (Joffrey) Aidan Gillen(Kisujj) Conlethe Hill(Varys), na ők aztán tudnak valamit, kva jók!
De persze a legjobbak akkor is a Lannisterek, Peter Dinklage és Nikolaj Coster-Waldau.
Egyébként a kisebb szerepben feltűnt színészek is jók voltak(Black Fish, Yara Greyjoy, Oberyn Martell, Bronn, Tormund)
Igazából tényleg erős színészek vannak benne, sajnos kivéve a végére 2 főszereplővé vált színészeket.
Bár érdekes hogy senki sem tesz megjegyzést Stannis, Mellisandre és Davos megformálóira, nekem ők is adták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!