Ki számotokra az 5 legkedveltebb és az 5 legjobban utált szereplő az új Star Wars filmekből és sorozatokból?
Az érdekelne, hogy azok közül a szereplők közül akiket az ún. Disney-éra idején mutattak be, számotokra ki az 5 legkedveltebb, legszimpatikusabb, legjobb karakter, illetve a másik oldalon ki az 5 legutáltabb, legrosszabb, legkevésbé szimpatikus. Még egyszer kiemelem hogy most csak az új, "frissen" bemutatott szereplők érdekelnek, tehát nem:
-az eredeti trilógia karakterei
-az előzménytrilógia karakterei
-a Klónok háborúja karakterei
-illetve a Legendák karakterei.
Hanem:
-a három új film, a két spin-off film, a Mandalorian, a Fallen Order illetve a Lázadók szereplői.
Ha meg is indokoljátok azt külön köszönöm, de egy lista is elég! :)
Akiket kedvelek:
Kylo Ren
öreg Luke
Rey
Cassian
Kanan
Akiket nem:
Jyn
Chirrut
Rose
Holdo
Qi'Ra
5 legkedveltebb a Disney érában: K2SO, Crennick, Tobias Beckett, Mando, Quirra
5 leggyűlöltebb: Maz Kanata, Rose, Rey, Kylo Ren, Phasma, Hux, Holdo, meg gyakorlatilag az összes többi karakter a remake trilógiából.
legkedveltebb:
Az eredeti Luke
Az eredeti Hun Solo
Leia
Qui-Gon
Obi-Wan fiatal
Legutáltabb:
Disney Luke
Holdo Admirális
Rose Tico
Fiatal Hun Solo
Poe
Ja bocs, csak az újakat lehet...
Úú ez nehéz... :D
Kedveltek:
Kylo Ren
Rey
Idős Hun
Idős Leia
R2
Utáltak:
Luke
Holdo
Rose Tico
Fiatal Hun Solo
Poe
Az nem Hun, hanem Han xD
Na elgondolkodtam a kérdésen én is, mondjuk nagyon nehezen tudok választani, mert sok karakter van akit kedvelek az új filmekből... Utálni viszont senkit sem utálok, egyedül Rose az, akit inkább kihagytam volna a filmekből...
Ha az öreg Luke-ot, és Thrawn-t is új szereplőnek tekintjük, akkor a top 5:
- Kylo Ren
- Öreg Luke
- Kanan Jarrus
- Kallus ügynök
- Thrawn
Ha az öreg Luke-ot nem választjuk külön, és Thrawnt sem lehet írni, akkor:
- Kylo Ren
- Kanan Jarrus
- Kallus ügynök
- Rey
- Poe
Kedvelt:
Kylo Ren
A folytatás trilógia egyetlen valamire való karaktere, kb. csak miatta néztem meg ezeket a filmeket. Azért vele sem vagyok teljesen megelégedve, sok fontos információt róla is csak a kiegészítő művekből ismerhettünk meg, és nem tetszett az irány, amibe elvitték a karaktert az utolsó filmben.
A Lázadók című sorozatból még kedveltem Kanant, Thrawn-t, és Sabine-t.
Ötödik helyezett legyen Cassian, a Zsiványból ő volt a kedvencem. (De mondjuk DJ sem volt rossz a TLJ-ből.)
Utáltak:
Rey
Borzalom az egész karakter úgy ahogy van. Egy percre sem tudtam azonosulni Miss Tökéllyel, aki mindig mindent tud, és a hős útját sem kell bejárnia, mert már a történet kezdetén ő Wonder Super Woman. Ez a kavarás a szülőkkel(ki vagyok?, senki vagyok, unoka vagyok) csak hab volt a szar tortán.
Nos, igazán utálatot több karakter nem váltott ki belőlem, szimplán csak közömbösek maradtak végig. Bár Finn-t és Rose-t talán mégis kiemelném közülük, tényleg elég idegesítőek voltak, de mégsem gyűlöltem őket.
Meg volt az a homoszexuális ex birodalmi tiszt az Utóhatás trilógiában, na őt nagyon nem bírtam. Valami Sinjin. Bár itt inkább azzal volt a gond, ahogy az író beleerőltette a másságot a történetbe.
"Egy percre sem tudtam azonosulni Miss Tökéllyel, aki mindig mindent tud, és a hős útját sem kell bejárnia, mert már a történet kezdetén ő Wonder Super Woman"
Egyrészt az utolsó epizód után már eléggé erős őt Miss Tökélynek nevezni, mert abban bőven bemutatták a sötét oldalát és a gyengeségeit is. Másrészt az előtte lévő 2 részben sem igaz, hogy minden sikerült volna neki. A TLJ-ben kis túlzással szinte mindenhol csak a csalódás és a kudarc érte.
Ha a Miss Tökély kifejezés túlzás is.. Azért hasonlítsd már össze Lukeot az Új Reménybenből, meg Reyt az Ébredő Erőből :'DDD
A kérdésről:
5 legjobb, picit csalok ha nem baj, mert ide betenném Donald Glover Landoját, aki bár nem új karakter ugye, de na :D
Emellett, K2-SO, A Mandalóriai, Moff Gideon (tudom, hogy nem volt sok szerepe még, de ez is elég volt ahhoz hogy felkerüljön a listára, ez talán mond valamit :P), Kylo Ren (csak hogy valamit mondjak valakit a "fősodrásból" is)
5 legrosszabb: Háát, annyira rossz kevés volt, inkább irritáló/full közömbös, de pár név akiket teljes bizonyossággal teszek fel ide:
Rey
Snoke (a kihasználatlan potenciálja miatt van itt)
Rose
A Főinkvizítor (nem rossz karakter, csak nekem nem szimpatikus :P)
És tudom csak filmeket/sorozatokat írtál, de már Landoval talán megszegtem a szabályokat, szóval engedd meg, hogy mégegyszer megtegyem, a Mace Windu: A Köztársaság Védelmezője c. képregényből a "főgonosz" droid, (a nevére sajnos nem emlékszem), aki annyira rohadtul sekélyes karakter hogy az hihetetlen; Egyébként a képregények amúgy is hemzsegnek az egybites, teljesen semmilyen/egysíkú, egyszerű karakterekkel (nyilván, mivel a legtöbbjüknek egyszerűen nincs annyi szerepe/ideje hogy kibontsák a karaktert), de ő volt számomra messze a legirritálóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!