Ki a kedvenc videósotok? És ki az, akit utáltok?
A kedvenc videósaim:
LuckeY
Nessaj
TheVR
RetroShock
Radics Peti
GoodLike
Szalay Isti
UNFIELD
Dancsó Péter
BENIIPOWA
Zsozeatya
meg néha Szefit is szoktam nézni
Akiket utálok:
HErBY
SoDI
Filmkiller Zoli
Laura és Norman
TheShowK
ViccElekRobi
Szabyest
iRon Channel
2SIDE
Kedvenc:
HErBY
Dancsó Peti (Videománia)
pingvinharcos (Sirius Minecraft-os)
TheCovery
Metalexovics
Fiona Bones
Utálom:
Varga Irén
Private Sabina
SoDI
Szirmai Gergő (Hollywood News Agency)
OtherWorld Online
Nem nézek nagyon youtubereket, de akinek szívesen nézem a videóját az Papp Inez Hilda. Szalay Istit akkor nézem amikor Unfielddel van közös külföldi kóstolós videó.
Unfieldot meg régebben szerettem inkább.
Akit még néha nézek az Hunboxing ő különböző nemzetek katonáinak ételeit kóstolgatja meg mostanában egy másik pasival különböző nemzetek ételeit.
Herby-t akkor nézem csak amikor az anyjánál van, mert hangulatos amikor megy az állatokhoz meg be mutat olyan konyhai eszközöket amiket nem is ismertem eddig.
Akiket nem szeretek azok az úgymond trendet követő videósok akik ilyeneket csinálnak, hogy 24 óráig csak lila kaját ettem meg 24 óráig azt ettem amit előttem rendeltek, zsákbamacska stb. Pl Csecse Attila, Búzás András, Magyar Barbi stb.
Kedvencem: Bíró Mari
Utálom: Már megint Kitty
Kedvenc:
ElekRobi
ViccElek
2SIDE (nem annyira szoktam nézni, de bejön)
szandimakeup
Veréb & Kittina (csatorna neve)
Vivi és Norbi
Hunter
NGT Noel
Nem annyira bírok:
Nessaj
Mikor láttam, hogy megnézi a „Néhány tudni való a Kpop iparról”, akkor kihúzta a gyufát. Mivel én kpopos vagyok, akkor úgy nagyon beégtem. (Nem tudom miért) Szóval ennyi nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!