Ki a kedvenc youtube videósotok?
a felsoroltak közül csak Pamkutyáékat és Justvidmant, meg Dancsót ismerem. 1-2 másiknak még hallottam a nevét, de nem sokat mondanak.
Pamkutyáékat bírom. nem is tudom, miért nem nézem őket rendszeresen, de ahány videójukat eddig láttam, azok mind tetszettek.
Justvidmant nagy ritkán láttam. kevésbé fogott meg, de végülis egészen jó videói vannak.
Dancsót régebben többet néztem, mostanában kimondottan irtózom tőle, de igazából mindig is bosszantott, hogy csak fikázni, gúnyolódni tud, amiből nélküle is van elég a világban, ő és a csatornája meg csak ráerősít, hogy így viszonyuljanak az emberek egymáshoz és csak terjeszti, erősíti egymás bántásának kultúráját. ez egyre több sértett, megbántott embert eredményez, akik egyre inkább csak bántani tudják egymást és másokat, ami egy végtelen öngerjesztő folyamat, ami semmi jóra nem vezet. emiatt egyre kártékonyabbnak érzem Dancsó tevékenységét, aki önmagától soha semmit nem alkotott, mindig másokba kapaszkodik és azokat rángatja le, hogy ezzel a saját népszerűségét építse.
akiket nagyon hiányolok a listáról:
Magyarósi Csaba - akinek sikerül a magamutogatás és reklámok mellett társadalmi problémákkal, kulturális értékekkel is foglalkoznia
Unlimited - aki sok féle érdekes embert mutat be a beszélgetéseiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!