Melyik a kedvenc sitcom-otok és melyik amit a legkevésbé szerettek vagy utáltok?
Figyelt kérdés
Nekem legjobb:Community
legrosszabb:Semmi közepén
2021. júl. 20. 17:55
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok oda a sitcomokért, de a Broklyn 99 sorozatot akármennyiszer képes vagyok végignézni. :)
2/3 anonim válasza:
Brooklyn 99- kedvenc, de egy fokkal jobban szeretem a Egy rém rendes család c. sorozatot
A community lassan indult be, majdnem dobtam is, aztán pár rész után berobbant. Kár hogy a végére pár szereplő kilépett
Nem tetszett: Jim szerint a világ, vagy a fiatalok körében népszerű iCarly
3/3 anonim válasza:
A kedvencem: The IT Crowd.
Más sitcom szerintem nem is volt ami tetszett, alapvetően utálom a műfajt. A Big Bang Theory-t néztem egy darabig, de szerintem egy-két évad után abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!