Nektek melyik volt a kedvenc és a legkevésbé tetsző jelenet az új Star Warsban?
A kedvenc jelenetem az volt, amikor azon a bolygón (ahova menekültek) a régi hajókkal mentek Kylo flottája felé és Kylo és Luke végső jelenete.
A másik kedvenc mikor Snoke lefogta Reyt és Kylo megölte Snokeot.
Amik nekem nem tetszettek azok a jelenetek voltak amibe Leia és Holdo szerepelt.
Luke és Kylo párbaja volt a legjobb szerintem. Ott végre méltó módon szerepeltették Luke-ot, kár, hogy azzal a lendülettel meg is szabadultak tőle.
Legkevésbé talán a totál felesleges, üres Phasma-s és a kaszinóvárosban játszódó undormány polkorrekt jelenetek nem tetszettek.
Legjobb Luke es Kylo jelenete, a Pretorian orok elleni harc, meg amikor belefenysebessegezik a masik hajoba az admiralis no.
Es itt ki is fulladtak a jo jelenetek a filmben kb. 15 perc a ket es fel orabol.
Legszarabb Leia vissza Supermankedese, kaszinobolygos bohockodas, Poe vaganykodasai, Snoke leszereplese hogy o belelat mindenki fejebe de azt nem latta h Kylo at akarja kurni... Phasma ertelmetlen szereplese mert semmit nem adott hozza a filmhez, idegesito Porgok (legalabbis engem), de sztem valamit meg kihagytam tuti.
Nekem alapból nem nagyon tetszett a film, de szerintem:
legjobb: Snoke halála után harc az őrökkel, Luke és Kylo jelenetei a végén
legrosszabb: az egész űrben játszódó, feleslegesen elnyújtott szál
Yoda és Luke beszélgetése az nagyon megfogott engem is, nagyon jó volt, hogy meghagyták "mókázós" mesternek, amilyen volt a régi trilógiában.
Snoke halála így utólag eléggé gyenge lett, nem hiszem hogy egy ilyet ne vett volna észre, hogy felé fordítanak egy fénykardot, ami közvetlen mellette van, de azért a két gyereket meg összekapcsolja az erőn keresztül. :D
csubi jelenetei jól sikerültek.
berúgta az ajtót,mint a tek.
megsütötte a pingvinmutánst.
bravúrosan repült a falconnal.
a legszörnyűbb poe poénkodása,luke nem logikus elutasító viselkedése ray-el és a csubis jeleneteken kívül kb az egész film.
Legjobban: Rey és Kylo Ren összefogása Snoke testőrei ellen.
Legkevésbé: Leia lebegése az űrben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!