Trónok harca: kedvenc jelenet az új részből?
Amikor Sam szart pucol és fost kanalaz a fél epizón át. Nekem most az ő történetszála tetszik a legjobban. Bár amikor Dany megszólal a rész végén, az is ehhez hasonló király jelenet.
Remélem lesz olyan izgalmas ez a történetszál is, mint amikor Arya hullákat mosott az 5. évadban és Tyrion vicceket mesélt a 6. évadban.
Ja...és remélem kapunk még Missandei-Gay worm jeleneteket még...mert ezt most nagyon hiányoltam.
Na és hol voltak Ellariáék? A kedvenc karaktereim. Nem értem, hogy miért nem szerepelnek. Igazi badass women power, amikor megölték a nyomorékot és tinifiút, az nagyot ütott!!! Szerintem elfért volna egy jelenet, ahol megkínoznak valami Lannister kisfiút a szülei előtt.
Brienne-Tormund forever <3 Nem lehet megunni őket.
volt 1 pár.
a freyek likvidálása,meg ahogy jon megtartotta a keretet nem engedett a dühnek,a hiúságának vagy a szokásoknak és a fenyegetést figyelembe véve logikusan hozta meg a döntést az árulókat illetően.
amúgy ary szála nem újdonság,a könyvben is nekem az övé tetszik a legjobban.
hiányoltam is,hogy a cinikus Kedves Emberből jaqen lett a sorozatban.
Nekem a Véreb, Dondarrion és Thoros jöttek be nagyon.
De az egész rész faja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!