Nektek melyik volt a kedvenc és a legkevésbé tetsző jelenet az új Star Warsban?
Legjobbak:
-Snoke tróntermében zajló jelenet.
-Yoda megjelenése
-R2D2 levetíti Leila régi segélykérését.
-Finn vs. Phasma csata
-Rose testvére az elején mikor ledobja a bombákat pedig tudta hogy ő is meghal.
-Kylo és Ren amikor megérintik egymás kezét
-Leila-Luke "találkozás"
- Luke- Kylo "harc"
- kristályrókák, porgok jelenetei
-Holdo belerohan a vezérhajóba
-Rey vs. Luke harc
Bennem már a hányingert előidéző jelenetek:
-Leila visszarepülése
-Luke tejet iszik
-Luke meghal
-Poe jelenetei
-Rose az a jelenete amikor poénkodik hogy a "Nagy Finn" (istenem Finn farka jutott eszembe)
-Finnt megmenti Rose a végén
Kedvenc jelenetet nem is nagyon tudnék kiemelni, rengeteg volt, amit imádtam!
- hiperűrsebességes cirkálóapritás
- Kylo és Rey vs praetorian őrök
- Snoke halála (igen, fura volt, de meglepett és tetszett)
- Yoda visszatérése
- Finn vs Phasma (igen, Phasma szerepe mondhatjuk, hogy elég felesleges, de legalább Finnt láthatjuk végre úgy igazán harcolni, nekem bejött)
- Luke vs Kylo
- Leia üzenete az Új reményből, ott kapott el teljesen a nosztalgia!
Viszont a mélypont az nekem egyértelműen Rose mentőakciója volt. Finn teljes karakterfejlődésének a betetőzése lett volna egy ilyen önfeláldozás, erre nem elég, hogy ezt így megszakítják, nem, még kellett az a mondat is... Hogy úgy győzünk, hogy a szeretteinket mentjük, miközben a háttérben éppen ráolvasztják az ajtót a bajtársainkra, zseniális :"D
Bár a top leggázabb Star Wars szöveg még mindig Anakin homokos monológja (szerintem), de azért ez is súlyos volt...
Mi tetszett:
-A hiperűrsebességes hajó ütközés
-Az akciójelenet amikor menekülnek a kaszinóból
Mi nem tetszett:
-Poe hülyére veszi az Első rend flottáját és egymaga kinyírja a csillagromboló lövegeit.
-Porgok, semmi jelentőségük nincsen, de egy pár jelentebe belerakják őket
-Apácák, akik Luke szigetén vannak, úgy néznek ki, mint 17. században lévő amerikai telepesek.
-A menekülést leszámítva az egész kaszinós jelenet vérciki volt.
-BB8, akibe annyi aranyat tömtek, hogy azokat kilőve lefegyverez egy őrt, illetve, hogy majdnem elindít egy lépegetőt.
-Leia túléli a robbanást, felébred a fagyhalálból és lerepül egy szomszédos hajóra, ahol simán be tudják őt engedni az űr vákum ereje ellenében.
-Finnt megmenti Rose.
-Luke trollkodik, hogy vagy meghal, vagy nem, és a jelenet végén, amikor meghalt, elveszti az egész hatását.
Most hirtelen ezek ugrottak be. És hozzá kell tennem az egész hozzászólásomhoz, hogy ez csak az én személyes véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!