Kinek melyik az a Wattpados sztori, ami a kedvencetek, és az a Wattpados sztori, amit utáltok?
Chiara írásai, azokból is a szívregények, illetve régebben szerettem Farkas Andrea írásait, csak neki kiadják egy könyvét ezért törölte a profilját.
A Hidegháború c. történetet és folytatásait, illetve az író további írásait. A történetek szakmai szempontból nem rosszak, de az szereplők eszeveszett hangneme és az szerző kommunikációs képessége (és bunkósága) miatt, rendkívül hamar otthagytam a történeteit. Nem szeretem a paraszt és beképzelt embereket.
A kedvencem: Sophie_Staack - Tolvajok hajnala
Olyan sztori amit kifejezetten utálok, nincsen
nekem a kedvencem a Broken Dreams Club (Pandora Serein), de ez most éppen átírás alatt van
hogy miket utálok? a sztorikat, amik tele vannak helyesírási hibákkal, káromkodással, követhetetlen a sztori, túl gyorsan folynak az események, és még egy majom is ki tudná találni hogy mi fog következni
A kedvencem a Chloé és Matteo.(@witchcraftismagic azt hiszem az író felhasználóneve)Először azt hittem, hogy ez a Wattpadon hemzsegő tucatsz*r lesz, először csak unalmamban pörgettem, de NAGYON jó! Igényes a nyelvezete, és szerintem egyeltalán nincs is benne helyesírási hiba.
Amiket nem szeretek, azok az igénytelen fanfictionok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!