Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolhat rólam a környeze...

Mit gondolhat rólam a környezetem? 29/F

Figyelt kérdés
Nagyon csendes, zárkózott voltam mindig is, már gyereknek sem vágytam gyerekre, feleségre, a kamaszkorom nyugis volt, nem lázadtam, nem cigiztem, nem ittam. Most felnőttként annyi az életem, hogy eljárok dolgozni, illetve itthon vagyok, nem járok sehova, de igazság szerint én teljesen jól érzem magamat egyedül, annak örülök ha minél kevesebb emberrel kell érintkeznem. Anyagi dolgok abszolút nem érdekeltek sosem, sokan mondták miért nem megyek ki külföldre, ha se kutyám, se macskám, nekem elég az hogy tudok hol lakni, és tudok mit enni, igaz ezen kívül semmire sem futja, de én egyszerű ember vagyok.

#környezet #Életvitwl
ma 14:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagyis inkább bolondnak tarthatnak sokan?
ma 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt, hogy talán meleg, mentálisan beteg, rosszabb esetben bolond, magának való ember vagy, aki fennhordja az orrát, vagy csak beképzelt stb, ehhez hasonló dolgokat leginkább.

Hasonló vagyok mint te, szintén 29 éves, rólam kb ezeket gondolják.

Akik mondták ezt: szélesebb családi kör (nagybácsi, távolabbi unokatestvérek, rosszindulatú/erős boomer beállítottságú nagyszülök) volt tanárok, egyes volt osztálytársak, okoskodó volt munkatársak.

Szerencsére van egy szűk, de annál jobb baráti köröm, ahol elvagyok.

Átlagos hobbijaim vannak (testépítés, videójátékok, motorozás), átlagos életvitelem van, semmi extra, ami hasonló pletykákra adhatna okot.

ma 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
En is ilyen voltam, vagyok is meg talan. A te korodban kimentem kulfoldre, ott is folytattam a hasonlo maganyos eletem. 10 ev utan hazajottem (39 evesen) megismertem a paromat es mar gyermekunk is van.
ma 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:

A lényeg az, hogy ha kikezdenek ezzel úgyis kifognak ne törődj vele még ha nehéz is.

Ha neked így jó , akkor másnak is legyen így jó, mert nem ártasz vele másoknak.

De egy biztos,hogy persze furànak tartanak.

ma 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Érdekes a szemléleted, mert eddig panaszként adtad elő:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1286..

"Gyereknek is példamutató voltam, jól tanultam, jo gyerek voltam, nem kábítószereztem kamaszon, illetve nem jártam semmi fajta rossz társaságokba. Itt vagyok 30 évesen, és nincsen semmi megtakarításom, nincsenek emberi kapcsolataim, a szüleim semmiben sem segítettek,sőt állandóan nekem kell rajtuk segíteni. Alig marad mindig pénzem, ha kifizetek mindent"

ma 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!