Miért van az, hogy amikor velem kicsesznek vagy bunkó valaki akkor a környezetem reakciója lépj tovább ám amikor azt mondom, hogy mindent vissza adok akkor egy teljes felháborodás van??
Pl egyik kolléganőm bunkó volt velem. Jaj ne foglalkozz vele, de amikor vissza,adtam és ugyan ilyen bunkó voltam vele akkor egy teljes felháborodás volt és már senki nem emlékezett arra, hogy ki kezdte.
Még ezer példát írhatnék, de ez volt rövid.
Általánosságban miért van mindig kettősmérce alkalmazva ellenem?
Mikor azt mondják, hogy ne foglalkozz vele, az nem azért van, mert nem baj amit csinál. De nincs értelme rugózni rajta, mert csak magadnak ártasz.
Viszont ha te is felveszed azt a bunkó pcsa stílust, akkor te is olyan szinten vagy, mint az illető. Gyerekes, nevetséges, saját magadat alázod meg vele és magadból csinálsz hülyét.
Miért? Mert az illető úgysem fogja hirtelen úgy érezni, hogy nem volt igaza. Viszont te is elkezdesz gázul viselkedni és a vége nem az, hogy megoldódik a gond, hanem lesz 1 hülye helyett 2, akik egymást tépik.
De megemlegeti és fel van háborodva, hogy mi az, hogy vissza kapta.
Ha nem kap valaki megtorlást akkor mi lesz a visszatartó erő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!