Jogos apám felháborodása?
Apám testvére, tehát bátyjám hozott egy kutya kölyköt, viszont a későbbiekben kiderült hogy nekik nem kell a kutya, viszont én be vittem hozzánk este kettőkor, és kerestem valami kaját a kutyának mert látszott rajta hogy eléggé éhes. Apám ki akadt és azt mondta hogy mit képzelek magamról hogy ilyen későn megzavarom őt, és hogy mit képzelek hogy azt a kaját adom a kutyának amit ő drágán vásárolt.
Újítás van nálunk, tehát egy szobába alszunk.
Amikor a kölyök kutyát át vettem bátyjáméktól, akkor valamilyen szinten be voltam rúgva, viszont nem szerettem volna hogy kóbor kutya legyen legyen belőle.
A kérdésem az lenne, hogy helyesen cselekedtem e,? Illetve apám jogosan volt-e folhaborodva? 18F
Hány éves vagy?
Ha ittas voltál, nem gyerek vagy. Ehhez képest szüleidnél laksz, ők veszik a te kajádat is, és most még egy szobában is alszotok felújítás miatt. Te későn este bevittél a szobába egy kölyök kutyát, ahol ők aludtak, és ott etetted az apád által vásárolt kajával a megkérdezése nélkül.
Ha így volt, akkor jogos a felháborodása.
Helyesen cselekedtél, mégis miféle szívtelen ember hagy éhezni egy kölyökkutyát, ha már ott van nála? Persze a nagybátyádtól rohadt felelőtlen volt csak úgy hazahozni, miközben nem is akarja megtartani, de ha már ott van, én is mindenképpen megetetném a helyedben, vigyáznék rá egy éjszakát, aztán megpróbálnék otthont keresni neki vagy leadnám egy menhelyen(!).
Apádba meg nem sok emberség szorult. (Bár úgy tűnik, a bátyjával hasonlóan nincs közük a védtelen állatok iránti felelősséghez….)
Abszolút helyesen cselekedtél, viszont apád reakciója is valamilyen szinten jogos.
Az én szüleim tuti nem így kezeltek volna egy ilyen helyzetet, de ha mégis, akkor én felajánlanám hogy kifizetem azt, amit eddig megevett a kutya + fizetem azt amivel a továbbiakban etetni fogom, aztán amint lehetséges, keresnék neki valami más helyet. Ismerősnél lenne a legjobb, de ha más nincs, akkor talán egy menhely is jobb az utcánál.
Érzéketlen apád van. Én macskát vittem haza anyám nem sírt se a kaja miatt sem azért mert a hában van holott nem alart macskát.
Éldegéltünk vele aztán el lett ajándékozva.
Apád csicskít mert megteheti. Es szeretet sincs benne.
Fenének élsz vele.
Ha hajnal kettőkor, részegen beállítanál egy kiskutyával én is mérges lennék. Szerintem jogos a felháborodása apádnak. A bátyád nagyon hibás. Felelőtlenül szerzett egy kutyát aztán meg te hazavitted. Mindezt előzetes bejelentés nélkül.
Aztán megetetted a kutyával a drága sonkát amit nem te vettél.
A lakásotok alkalmatlan a felelős kutyatartásra és nem ti vagytok az állatmenhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!