Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számotokra mely eltűnés...

Számotokra mely eltűnés esetek a legijesztőbbek? Lehet külföldi és magyar is.

Figyelt kérdés

Nekem ezek.

Külföldi: Forth Worthi tinilányok, Beaumont gyerekek, Mekayla Bali.

Magyar: Till Tamás, Szathmáry Niki, Szita Bence (ez inkább gyilkosság de egy ideig eltűntként kezelték)

Írhattok többet is.

ma 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Bán Gagyi Rita.
ma 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Ackermann Dávid, mai napig nem derült ki, mi lett vele. Állítólag senki sem látott semmit, mindenki tagad, nagyon furcsa eset.
ma 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Ackermann Dávidról írták egy másik fórumon, hogy félmeztelen látták járkálni derékig a Dunában. Innentől kezdve nem sok kérdés marad szerintem.
ma 20:56
 4/8 A kérdező kommentje:

3-Én csak annyit olvastam, hogy félmeztelenül látták de azt hogy derékig volt a Dunában azt nem. Hol olvastad ezt?

Így tényleg egyértlemű mi történhetett vele...

Bekábulva ténfergett fel alá, valahogy a Dunába kötött ki és egy váratlan áramlat elsodorta és ilyen állapotban nem biztos hogy könnyen ki tudna úszni. :/

ma 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha megtalálom, belinkelem. Nekem nem akkora rejtély, valamilyen szer hatása alatt állt, úgy nem nehéz balesetet szenvedni, vízbe kerülni. Sokkal rejtélyesebb akkor már Strehó Gergő, akinek egy perc alatt színjózanul veszett nyoma.
ma 21:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak hogy hogy nem találtál meg a Dunában mikor keresték és azóta se jött fel a víz felszínére? Múltkoriban volt a ingatlanos milliomos vagy ki aki eltűnt és a víz felhozta a testét elégg hamar.
ma 21:26
 7/8 A kérdező kommentje:
5-Strehó gergő szerintem csak rosszkor volt rossz helyen. Elég veszélyes hely volt akkoriban a Hajógyári sziget ahogy olvastam.
ma 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha fennakad valamin, akkor nem jön felszínre.
ma 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!