Hogy reagáltok arra, ha külföldiek Magyarországot szidják előtted és azért szólnak be, mert magyar vagy? Mi a legjobb válaszreakció?
Most is külföldön vagyok és fokozottan ki vagyok téve ennek.
A legdurvább eddig az volt, mikor kolumbiai! emberekkel kerültem egy társaságba.
Az egyik pasi megkérdezte hogy van e nálunk gyors internet.
A másik elkezdett rám nyomulni és később üzenetben irtam neki, hogy nem akarok elmenni valahova, meg amúgy is időpontom van a kórházba.
Erre az volt a válasza, hogy hát én inkább elmennék, minthogy egy magyar kórházban legyek….
Sajnos én konfliktuskerülő ember vagyok, gyűlölök veszekedni és nem is vagyok jó a gyors frappáns reakciókban….
De így utólag annyira bánom hogy nem mondtam ezeknek semmit, főleg hogy kolumbiaiak voltak.
Őszintén egy olyan országból jossz ami kb third world, drogos prostik, fegyveres rablók, favelák vannak mindenhol és akkor egy Magyarországról mersz ilyet mondani egy magyar nőnek…
Nyilván ez a 2 férfi egy kretén komplexusos görcs volt, aki nyomult rám az utána többször is beszólt, meg másoknak is, de ezek bennem nagyon megmaradnak
Volt aki azt mondta hogy áh akkor te gypsyland-ről jössz…
Engem ezek nagyon érzékenyen érintenek, olyan mintha engem is bírálnának, hiszen innen származom.
Ráadásul szerintem nálunk csak a kretén korrupt kormány a gáz, hiszen ha nem lopnának, bőven lenne pénz high tech kórházakra.
Most már próbálom treningelni magam, hogyha kapok még egy beszolast akkor előveszem a telóm és megmutatom nekik hogy Mo. egy first world ország.
Gettó meg Svájcot kivéve mindehol van.
Magam sem értem hogy miért de rendkívül felmegy bennem a pumpa, ha ilyen történik… ti hogy reagálnátok le élesben?
Nyilvan pont a politikara ertettek...
En amugy pont leszarom, h masok mit mondanak.😂 Bolond lyukbol bolond szel fuj.
Nagyon sok konfliktusod lesz meg, ha nem tanulod meg az ilyesmit elengedni a fuled mellett.
Legtöbbször egyetértek velük, de volt, hogy már irritált.
Amikor egy török faszi ecsetelte, hogy mennyivel jobb Törökország, akkor egy idő után feltettem neki a kérdést, hogy akkor mégis mit keres itt?
Amúgy meg nem tulajdonítok ezeknek nagy jelentőséget.
Mondhattad volna, hogy kórházban lenni sehol se jó.
A g landot meg vagy meg se hallom, vagy elmondom, hogy jéé érdekes de a munkánk meg kell, de tisztességgel beszélni az nehéz.
Szerintem túlérzékeny vagy, az ilyen pöffeszkedő senkikre nem kell reagálni.
8 és a világ 70 százaléka nem egy lepratelep?
Vagy a környező kelet-európai országok nem hasonló, vagy még sokkal rosszabb szinten vannak mint mo?
Már bizonyos részei?
Engem ez nagyon irritál és valóban túlérzékeny vagyok, annyira hogy emiatt elgondolkodtam hogy inkább nem dolgozom tovább külföldön…
Ekkora gondot okoz ez a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!