Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen beszélt vissza a...

Hány évesen beszélt vissza a gyereked rendszeresen, mi volt a válaszreakciód?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 13:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Na ezt most követem. Az enyém 8 éves de akkora pofája van mint ide Bukarest. Én sajnos ilyenkor mindig felhúzom magam és 200 lesz a vérnyomásom.
2023. ápr. 6. 13:59
 2/17 A kérdező kommentje:
Az én fiam 6 éves, de egyre többet. Azon felül hogy elmondom nem beszélhet csúnyán és másrészt vissza, egyik fülén be másikon ki. Múltkor csináltam egy táblázatot amiben benne van a szófogadatlanság, csúnya beszéd, tesó szekálása. Ha kijön a 10 behúzás, bünti lesz, pl nem nézhet tabletet..a többit nem találtuk ki.
2023. ápr. 6. 14:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Amióta megtanult beszélni :)

7 éves, eltérő fejlődésű.

2023. ápr. 6. 17:00
 4/17 anonim ***** válasza:
32%

Kb 1-2x probaltak meg

De olyan csunyan neztem rajuk h inkabb feladtak.ja meg a teljes nevukon szolitottam oket

Ez a ketto eleg volt

Regebben hasonlo reakciom volt felemelve a hangom. Megtanultak h ezek csak akkor vannak ha tenyleg rosszat tesznek.

A legnagyobb 21 eves de a mai napig tudja h ha ez van akkor tullot a celon.

2023. ápr. 6. 19:00
 5/17 anonim ***** válasza:
12%
Sztem 21 éve másabbak voltak a gyerekek....
2023. ápr. 6. 19:40
 6/17 anonim ***** válasza:
59%
12 évesem mindig is bepróbálkozott, mióta kamaszodik, sűrűbben. A 8 évesemre sosem volt jellemző. (Vele sokkal könnyebb, nem csinál ilyen hatalmi harcokat és csúnyán se beszél.) El szoktam mondani, hogy ez tiszteletlen, bunkóság... adu ász meg mindenre persze a letiltom a wifit. Volt is rá példa pár napra, azóta elég emlegetni :D
2023. ápr. 6. 19:45
 7/17 anonim ***** válasza:
44%

Minél elhanyagoltabb egy gyerek,annál frusztráltabb. Minél fursztráltabb,annál jobban tiszteletlenebbek.

Manapság a szülők ajandèkok halmozásával próbálják a gyerekeik szeretetèt megvenni. Itt az eredménye. Könyvben ajándékokat halmozni mint elvinni programokra őket, rájuk figyelni

2023. ápr. 6. 20:16
 8/17 anonim ***** válasza:
65%
Hiába pontozták le az utolsót , igaza van! Nyilván egyik ilyen szülő sem fogja be ismerni … ezért pontoz le..🤷🏻‍♀️
2023. ápr. 6. 21:06
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Hallod, engem most megszóltok majd, hogy az nem olyan, de basszus nekem a nem egész 3 éves is simán visszabeszél. Meg olyan cinikus beszólásai vannak, hogy csak nézek. Szóval mondjuk azt, hogy azóta szemtelen, amióta meg tudja fogalmazni az önálló gondolatait.
2023. ápr. 6. 21:33
 10/17 anonim ***** válasza:
41%
8-9 éves korában kezdte. Két füles után már nem volt kedve visszap.fázni.
2023. ápr. 6. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!