Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ideges ingerült válaszreakciók...

Ideges ingerült válaszreakciókért fusztrált helyzetekben mostanában megfigyeltem magamon hogy csapkodok, falakat döngetek. Hogy lehetne ezt kontrollálni?

Figyelt kérdés
leginkább családi veszekedések alkalmával mikor akkora hülyeségeket mondanak és rosszul látnak valamit a szülők de berögződötten tartják magukat a hülyeséghez tudok felrobbanni mert szépszóval nem lehet jobb belátásra bírni
2018. aug. 18. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Igyál valamit.
2018. aug. 18. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:

A felnövést javasolnám. Tudom, hogy nem kevés energiabefektetéssel járó folyamat, de vannak egyéb, szintén hasznos mellékhatásai is.

A kutya ott van elásva, hogy:

1. ellenvélemények mindig lesznek,

2. nem lehet mindenkit úgynevezett jobb belátásra bírni (hidd el, a szüleidnek az a jobb belátás, amit épp hangoztatnak, és szerintük pont a te szádból hallatszanak csacskaságok),

3. a vélemény olyan, mint a s.gglyuk. Mindenkinek van, de engem másé nem nagyon érdekel.

Abba a hibába estél, hogy bárki, bármilyen jellegű szavait magadra nézve kötelezőnek érzed. És fordítva: miért kell, hogy a te meglátásaiddal mindenki egyet érsen? Miért okoz az ellenvélemény belső konfliktust számodra? És miért vagy képtelen kezelni ezeket a rosszul értelmezett konfliktusokat? Tudod, mindig annak van joga dönteni, aki a következményeket viseli.

Az autonómiát javaslom. Tanulható.

2018. aug. 19. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!