Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szülők ti ilyen helyzetekben...

Szülők ti ilyen helyzetekben mit csinálnátok a gyereketekkel?

Figyelt kérdés

8 éves a gyereketek, de már 50-60 kg-t nyom. Mit csinálnátok?

18 éves tinédzser gyereketek 130-150 kg, látjátok, hogy le akar fogyni. Támogatnátok, változtatnátok ti az étrendeteken, hogy neki könnyebb legyen?

14 éves a gyerek, rossz tanuló. Hogy állnátok hozzá, mit csinálnátok?

19 éves gyereketek bevallja, hogy meleg.

2013. márc. 23. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ez elég zűrös család......:D
2013. márc. 23. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Se a 8 éves, se a 18 éves gyerek nem lett csak úgy magától ilyen (ja persze tudom, mindenkinek hormonproblémái vannak, véletlenül sem a helytelen táplálkozás, vagy a mozgásszegény életmód tehet róla). Egészségesen ehet a 8 éves is, ahogy mozoghat is. Magyarán megvonnék minden eddigi zsíros, cukros sz@rt (mondjuk én amúgy sem tömném ilyennel a gyerekem, de ez én vagyok) és koncentrálnék arra, hogy egészségesebben egyen mind2. Tehát sok tej, tojás (fehérje fejlődő szervezetnek elengedhetetlen), zöldség és gyümölcs, minél kevesebb rágcsálni való, joghurt is csak házilag, üdítő kizárva. És igen, támogatnám annyival, hogy nem állok le hamburgert enni előtte, én is azt enném, amit ő (mellesleg, ha a gyerek ilyen, akkor valószínűleg a szülőre is ráfér egy kis önmegtartóztatás).

Rossz tanuló. Nálam olyan szabályok vannak, hogy amennyiben az én értelmeim szerint jól tanul, akkor kap zsebpénzt, járhat sportolni, vagy élhet a hobbijának, bármi legyen az, elengedem délutánonként a barátjával biciklizni stb stb. Ha rossz tanuló, akkor nincs szüksége zsebpénzre, nincs szüksége hobbijait űzni, se pedig a pajtásaival szórakozni délutánonként. Mondjuk a sportot fontosnak tartom, de oda sem engedném el egyedül, én hoznám és vinném (mint az 5 éveseket), mert egy ekkora gyereket az zavar a legjobban, ha ott vannak a szülei, ahol az ő haverjai is.

Hogy meleg, az meg az ő magánügye, így született és pont. Akkor is az én gyerekem marad, nem látom, hogy "hibás" lenne az, hogy nem hetero.

2013. márc. 23. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!