Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen beszélt vissza a...

Hány évesen beszélt vissza a gyereked rendszeresen, mi volt a válaszreakciód?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 13:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%

Amióta beszélni tud. Felőlem aztán visszaszólhat, laza egy család vagyunk. A legjobb beszólásait írom is, némelyiken fetrengve röhögtem.

Mondjuk attól, hogy visszaszól, még rendes gyerek. Múltkor, amikor hazaért, mondtam neki, hogy vigye már ki a szemetet, ő meg visszaszólt, hogy ezt mondhattam volna három perccel korábban is, amikor még nem vette le a cipőjét. Teljesen igaza volt. (De azért kivitte a szemetet.)

2023. ápr. 7. 03:57
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
2 jól irányzott atyai után tudta hol a helye.
2023. ápr. 7. 04:59
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Már most is, 2 év 9 hónapos. Mi lenne? Megbeszéljük (és igyekszem nem röhögni a cuki visszaszólásain).
2023. ápr. 7. 05:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Lassan 5 éves a kisfiam,be próbálkozott korábban is már párszor,de akkor elég volt picit hangosabban rá szólnom és bocsánatot is kért.

Most 2 hetes a kistesó,borzalom. Mindenért szó szerint pofázik durva lett és hiába szólunk rá,még rosszabb lesz.

2023. ápr. 8. 07:22
 15/17 anonim ***** válasza:
13-as lehet hogy most még cuki hogy 3 évesen elküld az anyádba, de mikor 8 évesen is ezt csinálja majd a vendégek előtt az már inkább ciki lesz mint cuki. Tapasztalat.
2023. ápr. 8. 11:21
 16/17 anonim ***** válasza:
24%

15ös, még sose fordult elő, hogy elküldene az anyámba :D de kösz a tanácsot. Amúgy szerencsére külföldön élünk, szóval ha később esetleg udvariatlan lenne is velem mások előtt, azt is csak mi fogjuk érteni.

2023. ápr. 8. 12:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem mernek tiszteletlenek lenni, ez alatt a csúnya beszédet, durva feleselést értem. Igazából a lányom sosem viselkedett így, a fiam pedig 7 évesen kikapott érte az apjától, azóta ő sem csinálja.
2023. ápr. 10. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!