Hány évesen beszélt vissza a gyereked rendszeresen, mi volt a válaszreakciód?
Amióta beszélni tud. Felőlem aztán visszaszólhat, laza egy család vagyunk. A legjobb beszólásait írom is, némelyiken fetrengve röhögtem.
Mondjuk attól, hogy visszaszól, még rendes gyerek. Múltkor, amikor hazaért, mondtam neki, hogy vigye már ki a szemetet, ő meg visszaszólt, hogy ezt mondhattam volna három perccel korábban is, amikor még nem vette le a cipőjét. Teljesen igaza volt. (De azért kivitte a szemetet.)
Lassan 5 éves a kisfiam,be próbálkozott korábban is már párszor,de akkor elég volt picit hangosabban rá szólnom és bocsánatot is kért.
Most 2 hetes a kistesó,borzalom. Mindenért szó szerint pofázik durva lett és hiába szólunk rá,még rosszabb lesz.
15ös, még sose fordult elő, hogy elküldene az anyámba :D de kösz a tanácsot. Amúgy szerencsére külföldön élünk, szóval ha később esetleg udvariatlan lenne is velem mások előtt, azt is csak mi fogjuk érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!