Az öregeknek mi bajuk lehet a fiatalokkal?
8:
"Szerintem is elfelejtjük hogy mi is voltunk fiatalok, és mi sem voltunk szentek. De ezzel ti is így lesztek, ha felnőttök."
Minket a digitális világ már nem enged majd felejteni :D
Egyébként vannak idősek, akik tök modernek, huncutak, bajtársai a fiataloknak, ők pl nem felejtették el milyen, szóval mi sem feltétlenül fogjuk :) legalábbis nem mindenki
Egymást sem bírják az öregek elviselni,nyugi :)
Éppen tegnap mondta a 86 éves nagyanyám,hogy ha lemegy a boltba, csak azokat a " nyomorult öregasszonyokat " látja mindenhol...
Valamilyen szinten érthető is meg nem is. Az öregek nagyon nehezen fogadják el, hogy nagyon megváltozott a világ, és ehhez képtelen alkalmazkodni. Például a digitális dolgokat, az internetet, szakmákat, őket máshogy nevelték, és sokszor olyan mintákat látnak, amiket nekik nem volt szabad csinálniuk gyerekként a felnőttekkel. De azt tény és való, hogy elfelejtik, hogy ők is tettek fiatalon rossz fát a tűzre. Szóval ők sem különbek.
Ami értehető számomra, hogy sok fiatal leül tömegközlekedésen ahelyett, hogy átadná a helyét. Vagy pl, ha valaki tömegközlekedésen ordíttatja a telefonján a zenét, hangosan beszélget akár telefonon akár a másikkal és ez zavarja stb. Szerintem egyik korosztály se vegye egy kalap alá a másikat.
10# Tévedsz, mert az osztálytársam mondta azt, hogy én beleszóltam más dolgába. (Inkább örülnie kéne, hogy nem lett belőle rendőrségi ügy)
Azokról az idős emberekről írtam, akik kivétel nélkül azt gondolják, hogy minden fiatal olyan mint az én osztálytársam.
Igen, vannak ilyenek idősek!
Szomorú, tegnap kaptam kéthavi ösztöndíjat (32 ezer forintot) a kereskedelmi szakon. 17/F
Megdolgozok én mindenért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!