Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az öregeknek mi bajuk lehet a...

Az öregeknek mi bajuk lehet a fiatalokkal?

Figyelt kérdés

nov. 14. 23:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
engem ma szépen megpróbált kioktatni egy öreg ,egy 60 éves nő kb és konkrétan mellkasba lökött a villamos megállóba a kezével mert elvileg meglöktem őt miközben elmentem mellette a mozgólépcsőn ahol amúgy szabálytalanul állt ,nem volt elhúzódva hogy elengedje a siető emberkéket.. majd elkezdte hangosan mondani hogy én leköcsögöztem őt miközben egy rossz szót se szóltam csak ,de a végén azért megmondtam neki hogy nem normális ahogy viselkedik szép szavakkal:'D
nov. 15. 00:01
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

8:

"Szerintem is elfelejtjük hogy mi is voltunk fiatalok, és mi sem voltunk szentek. De ezzel ti is így lesztek, ha felnőttök."

Minket a digitális világ már nem enged majd felejteni :D

Egyébként vannak idősek, akik tök modernek, huncutak, bajtársai a fiataloknak, ők pl nem felejtették el milyen, szóval mi sem feltétlenül fogjuk :) legalábbis nem mindenki

nov. 15. 00:07
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Amikor fiatal voltam tapasztaltam. Most már 40. Se fiatal, se öreg. Bár nézőpont kérdése ugye. Néha én sem értem a nálam öregebb korosztályt. Még kevésbe a fiatalabbat. Ez szerintem egy ilyen ördögi kör. Engedd el. Valószínűleg amióta világ a világ, így működik.
nov. 15. 00:26
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Az hogy fiatalok!
nov. 15. 02:02
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Irigyek, hogy előttük még ott az élet, sokan válnak verbális vagy akár fizikális bántalmazóvá azért, mert nem tudják elfogadni az idő múlását vagy azt, hogy kudarc volt az életük, vagy nem szeretik a váltotást, és a fiatalok egyértelmű szemléltetői, ahogyan a világ változik, ilyenek a tipikus "régen minden jobb vót'" boomerek.
nov. 15. 03:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Egymást sem bírják az öregek elviselni,nyugi :)

Éppen tegnap mondta a 86 éves nagyanyám,hogy ha lemegy a boltba, csak azokat a " nyomorult öregasszonyokat " látja mindenhol...

nov. 15. 05:49
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Kb ugyanaz a bajuk, mint a fiataloknak az öregekkel.
nov. 15. 06:50
 18/20 anonim ***** válasza:
53%

Valamilyen szinten érthető is meg nem is. Az öregek nagyon nehezen fogadják el, hogy nagyon megváltozott a világ, és ehhez képtelen alkalmazkodni. Például a digitális dolgokat, az internetet, szakmákat, őket máshogy nevelték, és sokszor olyan mintákat látnak, amiket nekik nem volt szabad csinálniuk gyerekként a felnőttekkel. De azt tény és való, hogy elfelejtik, hogy ők is tettek fiatalon rossz fát a tűzre. Szóval ők sem különbek.

Ami értehető számomra, hogy sok fiatal leül tömegközlekedésen ahelyett, hogy átadná a helyét. Vagy pl, ha valaki tömegközlekedésen ordíttatja a telefonján a zenét, hangosan beszélget akár telefonon akár a másikkal és ez zavarja stb. Szerintem egyik korosztály se vegye egy kalap alá a másikat.

nov. 15. 08:25
 19/20 anonim ***** válasza:

10# Tévedsz, mert az osztálytársam mondta azt, hogy én beleszóltam más dolgába. (Inkább örülnie kéne, hogy nem lett belőle rendőrségi ügy)

Azokról az idős emberekről írtam, akik kivétel nélkül azt gondolják, hogy minden fiatal olyan mint az én osztálytársam.

Igen, vannak ilyenek idősek!

Szomorú, tegnap kaptam kéthavi ösztöndíjat (32 ezer forintot) a kereskedelmi szakon. 17/F

Megdolgozok én mindenért

nov. 15. 15:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Generációs különbségek elsősorban.
nov. 16. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!