Csak szerintem van baj a magyarországi magyar fiatalokkal?
Figyelt kérdés
Én is magyar vagyok, de nem Magyarországon.
Voltunk kiránduláson az osztállyal több helyen is. Fiatalból rengeteg volt a pávagyerek, meleg, és a többi. A középkorúak és az idősebbek is olyan furán beszélnek.
Ez lehet azért fura, mert nem Mo-n élek. Errefelé 1500 lakosra jut 1 meleg.
Voltak nálunk Mo-ról iskolalátogatáson 9.-esek. Komolytalanok, buták, lenéztek minket. Úgy viselkedtek mintha a saját iskolájuk lett volna. 3 évvel vagyok idősebb, mi így nem viselkedtünk.
Mi a véleményetek?
2018. máj. 27. 16:11
2/10 anonim válasza:
beszeltel veluk? vagy honnan tudod hogy mind meleg?
3/10 anonim válasza:
Érdekelne a remek képességed ami alapján te látod-tudod hogy ki meleg, és mennyire rengeteg van belőlük. Csak mert a nyilvánosság előtt abszolút nem jellemző hogy azonos nemű emberek annyira nyíltan kimutatnák hogy ők együtt vannak. Vagy a te agyadban a pávagyerek = homoszexuális?
4/10 anonim válasza:
Szerintem iszonyú beképzelt vagy.
5/10 anonim válasza:
Szerintem ilyen formában fejezed ki a benned rejlő elnyomott homoszexualitást.
6/10 anonim válasza:
Én aláírom, van baj a mai fiatalokkal, írni nem tudnak, viselkedni sem nagyon, sok a "páva" stb, de a külhoni magyarok meg rohadtul nagyképűek, mint a kérdező pl., tisztelet a kivételnek...
7/10 anonim válasza:
"Errefelé 1500 lakosra jut 1 meleg."
Hol laksz, Szaúd-Arábiában?
8/10 anonim válasza:
Kevered a mai divatos JustinBieber trendet a homoszexualitással. Csak úgy halkan megsúgom, hogy egyik sem baj. Más szempontokból van velük baj, igen. De nem igazán értem, hogy HA melegek lennének tényleg, az miben rontaná el őket?
9/10 anonim válasza:
Tényleg ennyire nehezen találsz magadnak azonos nemű partnert külhonban?
10/10 anonim válasza:
Magyarországon az emberekkel úgy összességében van baj, nem csak a fiatalokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!