Az öregeknek mi bajuk lehet a fiatalokkal?
Megkeseredettek, mert sose lehetnek újra fiatalok, ezért inkább beléjük rúgnak. Érdekes, hogy még mindig nem jött el a generáció ami tanul az előző hibájából és nem teszi meg újra és újra ugyanazt a fiatalokkal amit vele is tettek fiatalkorában az idősek.
Tehát fiatalok, készüljetek fel rá, hogy lesztek még ti is idősek akik utálni fogják a fiatalokat! 😂😂
Amelyik ilyen, az szerintem irigységből, meg mert elfelejtette, ő milyen volt fiatalon.
Szerencsére a többségük normális, csak amelyik meg nem, azok a leghangosabbak. De ez a fiatalokra is igaz, meg gyakorlatilag bármilyen csoportra.
Nem csam öregekre jellemzö. Már anya-lánya kontextusban is felüti a fejét az amikor az anya féltékeny irígy és bántalmazo a saját lányára.
A pszichologia is foglalkozik ezzel a jelenséggel.
Betegesen általánosítanak, és szerintem irigyek mert nem volt olyan kényelmes gyerekkoruk mint amilyen nekünk van most.
Példa:
Ezen a héten kedden az egyik osztálytársam élő adást indított TikTokon, utána hozzám vágta az üres hell üvegét mert beárultam. Igazgatóban ment és amikor visszajött dankoros g*činek nevezett.
Na, sok idős ember engem is egy kalap alá venne vele, ami borzasztóan rosszul esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!