Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az öregeknek mi bajuk lehet a...

Az öregeknek mi bajuk lehet a fiatalokkal?

Figyelt kérdés

nov. 14. 23:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Bármi.
nov. 14. 23:28
 2/20 anonim ***** válasza:
39%
Hogy tiszteletlen sok. Tisztelet a kivételnek, mert ismerek jól nevelt fiatalokat. De a fiatal lányok tiszteletlenebbek úgy látom, mint a fiúk.
nov. 14. 23:29
 3/20 A kérdező kommentje:
én úgy vettem észre hogy az öregemberek ok nélkül bántják a fiatalokat ,mintha ők nem lettek volna fiatalok. ilyenkor vajon mi irányítja őket ,az irigység hogy ők többet nem lesznek fiatalok vagy csak nincsenek megelégedve magukkal ennyi idősen?
nov. 14. 23:32
 4/20 anonim ***** válasza:
43%

Megkeseredettek, mert sose lehetnek újra fiatalok, ezért inkább beléjük rúgnak. Érdekes, hogy még mindig nem jött el a generáció ami tanul az előző hibájából és nem teszi meg újra és újra ugyanazt a fiatalokkal amit vele is tettek fiatalkorában az idősek.

Tehát fiatalok, készüljetek fel rá, hogy lesztek még ti is idősek akik utálni fogják a fiatalokat! 😂😂

nov. 14. 23:39
 5/20 anonim ***** válasza:
50%

Amelyik ilyen, az szerintem irigységből, meg mert elfelejtette, ő milyen volt fiatalon.

Szerencsére a többségük normális, csak amelyik meg nem, azok a leghangosabbak. De ez a fiatalokra is igaz, meg gyakorlatilag bármilyen csoportra.

nov. 14. 23:40
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
4: én pont azt látom a 20-30 évesek körében (kortársaim), hogy egyre többen szeretnék megszakítani az otthonról hozott rossz mintákat. Persze ennek kell némi idő, mire kiderül, hogy valóban így van-e, sikerült, és ha igen, mi az eredménye
nov. 14. 23:42
 7/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem csam öregekre jellemzö. Már anya-lánya kontextusban is felüti a fejét az amikor az anya féltékeny irígy és bántalmazo a saját lányára.

[link]

A pszichologia is foglalkozik ezzel a jelenséggel.

nov. 14. 23:48
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is elfelejtjük hogy mi is voltunk fiatalok, és mi sem voltunk szentek. De ezzel ti is így lesztek, ha felnőttök.
nov. 14. 23:49
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Betegesen általánosítanak, és szerintem irigyek mert nem volt olyan kényelmes gyerekkoruk mint amilyen nekünk van most.

Példa:

Ezen a héten kedden az egyik osztálytársam élő adást indított TikTokon, utána hozzám vágta az üres hell üvegét mert beárultam. Igazgatóban ment és amikor visszajött dankoros g*činek nevezett.

Na, sok idős ember engem is egy kalap alá venne vele, ami borzasztóan rosszul esik

nov. 14. 23:53
 10/20 anonim ***** válasza:
29%
Az idősek ebben azt látnák csak hogy árulkodtál másokra. Miert vennének egy kalap alá?
nov. 15. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!